Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: 5x5 για Γιουβέντους και Νάπολι, τεσσάρα η Ρόμα

Σέριε Α: 5x5 για Γιουβέντους και Νάπολι, τεσσάρα η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2017 01:20
Με γκολ του Μάντζουκιτς η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Φιορεντίνα στο Τορίνο και έκανε το 5x5, όπως και η Νάπολι, η οποία διέλυσε με 4-1 την Λάτσιο στο «Ολίμπικο». Τεσσάρα για Ρόμα (4-0 την Μπενεβέντο), νέα νίκη η Μίλαν (2-0 τη Σπαλ).

Η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα στο Τορίνο και μετράει μόνο νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος απέναντι στους «βιόλα», ωστόσο στο 52’ ο Κουαδράδο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μάντζουκιτς από το δεύτερο δοκάρι δεν αστόχησε με κεφαλιά.

Τα πάντα τελείωσαν στο 66’ καθώς ο Μπαντέλι είδε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Ματουιντί. Μάλιστα ο διαιτητής είχε σφυρίξει πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση, ωστόσο μετά από χρήση του VAR έδωσε φάουλ. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Γιουβέντους δεν «καθάρισε» τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ, κάτι που όμως δεν πλήρωσε.

Τεσσάρα με ανατροπή η Νάπολι


Σέριε Α: 5x5 για Γιουβέντους και Νάπολι, τεσσάρα η Ρόμα
Η Νάπολι έκανε εντυπωσιακή ανατροπή στη Ρώμη, ισοπέδωσε με 4-1 την Λάτσιο και έκανε το 5x5 στο πρωτάθλημα.

Οι «λατσιάλι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 29’ κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Ντε Φράι, ο οποίος αποχώρησε στο ημίχρονο με πρόβλημα τραυματισμού (όπως και ο Μπαστός στο 25’). Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα ανασταλτικά στην επανάληψη και η Νάπολι έκανε την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά.

Στο 54’ ο Κουλιμπαλί ολομόναχος στην περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από κόρνερ, ενώ στο 56’ ο Καγιεχόν ολοκλήρωσε την ανατροπή μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια. Στο 59’ ο Μέρτενς πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για το 3-1, πριν ο Ζορζίνιο βάλει το… κερασάκι με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Άνετα η Ρόμα, από την άσπρη βούλα η Μίλαν

H Mίλαν κέρδισε με 2-0 την Σπαλ στο «Σαν Σίρο» και διατηρήθηκε στο -3 από την κορυφή. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα, αφού στο 26’ ο Ροντρίγκες μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κάλινιτς, ενώ στο 61΄ Κέσι ανατράπηκε στην περιοχή, ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Ρόμα πέρασε με 4-0 από την έδρα της Μπενεβέντο και έφτασε τους 9 βαθμούς (έχει αγώνα λιγότερο). Ο Τζέκο σημείωσε δύο γκολ (22’, 52’), ενώ τα άλλα δύο τέρματα σημειώθηκαν με αυτογκόλ των Λουτσιόνι (35’) και Βενούτι (74’).

Στα άλλα ματς, η Αταλάντα διέλυσε με 5-1 την Κροτόνε, ενώ η Τορίνο πέρασε με 3-2 από την έδρα της Ουντινέζε. Η Σασουόλο πήρε «διπλό» (1-0) στην έδρα της Κάλιαρι, ενώ Βερόνα και Σαμπντόρια «κόλλησαν» στο 0-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.