Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Επέστρεψε στην Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα

Επίσημο: Επέστρεψε στην Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2017 16:57
Η Τσέλσι ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Ατλέτικο για την παραχώρηση του Ντιέγκο Κόστα, με το ποσό της συμφωνίας να φέρεται ότι αγγίζει τα 55 εκατ. ευρώ συν 10 ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο είναι γεγονός. Η Τσέλσι ανακοίνωσε ότι τα βρήκε με την ισπανική ομάδα για την παραχώρηση του πολιτογραφημένου Ισπανού φορ, ο οποίος βρίσκονταν εκτός ομάδας από το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 55 εκατ. ευρώ συν 10 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων. Φυσικά ο 29χρονος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους «ροχιμπλάνκος» πριν τον Ιανουάριο, όταν και εκπνέει το μεταγραφικό εμπάργκο που έχει επιβληθεί στην ομάδα της Μαδρίτης.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλος την Τσέλσι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. Ατλέτικο και Τσέλσι βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ) και το πρώτο παιχνίδι που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους Μαδριλένους είναι αυτό με τη Χετάφε στις 7 Ιανουαρίου.

Ο Ντιέγκο Κόστα αποχωρεί από την Τσέλσι ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας, μετρώντας 58 γκολ και 24 ασίστ σε 120 παιχνίδια. Με τους «μπλε» του Λονδίνου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Λιγκ Καπ Αγγλίας και πλέον επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ουκ ολίγες φορές την Ατλέτικο.

Όλα τα γκολ του Ντιέγκο Κόστα με τη φανέλα της Τσέλσι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.