Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Η Βόλφσμπουργκ σόκαρε την Μπάγερν στο Μόναχο

Μπουντεσλίγκα: Η Βόλφσμπουργκ σόκαρε την Μπάγερν στο Μόναχο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2017 23:32
Η Μπάγερν προηγήθηκε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ, όμως οι «λύκοι» ισοφάρισαν το σκορ σε 2-2 και έφυγαν με σπουδαίο βαθμό από το Μόναχο. Λεβαντόφσκι (33’ πεν.) και Ρόμπεν (42’) τα γκολ των γηπεδούχων, ισοφάρισε με Άρνολντ (56’) και Ντιντάβι (83’) η ομάδα του Σμιντ.

Ακόμα μια βαθμολογική απώλεια για την Μπάγερν στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά σε εντός έδρας ματς. Οι Βαυαροί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Βόλφσμπουργκ στην «Άλιανζ Αρίνα», παρότι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι «λύκοι» έφεραν το σκορ στα ίσια και έφυγαν με βαθμό από το Μόναχο για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2001!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δυσκολεύτηκε να απειλήσει με αξιώσεις στο πρώτο μισάωρο, έχοντας ως μοναδική αξιόλογη στιγμή μια κοντινή κεφαλιά του Βιδάλ στο 3ο λεπτό. Ωστόσο, στο 32’ ο διαιτητής έδωσε ένα τουλάχιστον αυστηρό πέναλτι για φάουλ στον Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη στο 42’ όταν το σουτ του Ρόμπεν κόντραρε στον Ραφίνια και ξεγέλασε τον Καστέλς, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 2-0. Η Βόλφσμπουργκ όμως δεν πτοήθηκε και στο 56’ μείωσε το σκορ σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ, με τον πορτιέρο της Μπάγερν, Ούλραϊχ να έχει τεράστια ευθύνη στο γκολ.

Η Μπάγερν θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 58’ ωστόσο ο Ρόμπεν αστόχησε ολομόναχος απέναντι από τον Καστέλς. Ο Ολλανδός απείλησε ξανά στο 76’ με μακρινό σουτ όμως ο πορτιέρο της Βόλφσμπουργκ κράτησε το 2-1. Στο 78’ ήταν η σειρά του Ριμπερί να σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, αφού δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία, ύστερα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Οι Βαυαροί δεν «κλείδωσαν» το ματς και το πλήρωσαν στο 83’, με τον Ντιντάβι να σκοράρει με κεφαλιά ανάμεσα στους αμυντικούς της Μπάγερν, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2. Με το βαθμό οι πρωταθλητές έφτασαν τους 13 και έπιασαν προσωρινά την Ντόρτμουντ στην κορυφή. Βέβαια οι Βεστφαλοί έχουν παιχνίδι λιγότερο, όπως και οι Χοφενχάιμ και Ανόβερο που ισοβαθμούν στην 3η θέση με 11.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.