Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Ξέρανε» την Ατλέτικο με buzzer beater η Τσέλσι!

Τσάμπιονς Λιγκ: «Ξέρανε» την Ατλέτικο με buzzer beater η Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2017 00:37
Με γκολ του Μπατσουαγί στο 90+4’ η Τσέλσι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ατλέτικο στο νέο της γήπεδο και έκανε το 2x2 στον όμιλο. Προηγήθηκαν με Γκριεζμάν (40’ πεν.) οι «ροχιμπλάνκος», ισοφάρισε ο Μοράτα (59’).

Η Τσέλσι χάλασε τα ευρωπαϊκά εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ατλέτικο Μαδρίτης, παίρνοντας μεγάλη νίκη με 2-1 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Οι «μπλε» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή, με τον νεοεισελθόντα Μπατσουαγί να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, σπαταλώντας μεγάλες για να ανοίξει το σκορ. Στο 4’ και στο 8’ τα σουτ του Μοράτα πέρασαν άουτ, ενώ στο 13’ η βολίδα του Αζάρ τράνταξε το δοκάρι.

Στο 24’ ο Όμπλακ απομάκρυνε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Μοράτα και στο 39’ η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι μετά από παρατεταμένο τράβηγμα του Λουίζ στον Λούκας. Ο Γκριεζμάν ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, η οποία στις καθυστερήσεις «άγγιξε» το 2-0. Ο Κουρτουά απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Κόκε και στην επαναφορά ο Σαούλ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η Τσέλσι πίεσε ασφυχτικά για να επιστρέψει στο ματς και τελικά τα κατάφερε στο 59’, με τον Μοράτα να σκοράρει με κεφαλιά, ύστερα από γέμισμα του Αζάρ. Μάλιστα, ο Ισπανός έγινε ο πρώτος που σκοράρει εναντίον της Ατλέτικο στο νέο της γήπεδο.

Μετά το 1-1 η Ατλέτικο κέρδισε μέτρα, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις, εν αντιθέσει με την Τσέλσι, που είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 62’ το πλασέ του Φάμπρεγκας από τη μικρή περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 74’ ο Μοράτα αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Όμπλακ.

Η Ατλέτικο είχε καλή στιγμή στο 90+1’ με σέντρα-σουτ του Χιμένεθ, ωστόσο στο 90+4’ η Τσέλσι «πάγωσε» το «Μετροπολιτάνο». Οι παίκτες του Κόντε έκρυψαν την μπάλα και ο Μπατσουαγί, που είχε περάσει ως αλλαγή, με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 2-1.

Η βαθμολογία:


1. Τσέλσι 6
2. Ρόμα 4
3. Ατλέτικο 1
4. Καραμπάγκ 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.