Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουότφορντ «ξέρανε» την Άρσεναλ στο 90+2’

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουότφορντ «ξέρανε» την Άρσεναλ στο 90+2’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2017 22:08
Με γκολ του Κλέβερλι στο 90+2’ η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Άρσεναλ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και πέρασε μόνη στην 4η θέση!

Η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα τρελαίνει το Νησί! Οι «σφήκες» επικράτησαν με 2-1 της Άρσεναλ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και ανέβηκαν μόνοι στην 4η θέση όντας στο +2 από «κανονιέρηδες», Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προηγήθηκε στο 39’ με καρφωτή κεφαλιά του Μέρτεσάκερ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσάκα, ενώ στη συνέχεια σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Στο 43' τα διαδοχικά σουτ των Τσάκα, Μπεγιερίν δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 63’ ο Γκόμεζ απέκρουσε με το ένα χέρι το διαγώνιο πλασέ του Γουέλμπεκ. Στο 70’ ο Βραζιλιάνος πορτιέρο έκανε ακόμα μια καθοριστική επέμβαση, αυτή τη φορά σε κοντινό σουτ του Οζίλ, κρατώντας το 1-0.

Η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το ματς και το πλήρωσε στο 72’, με τον Ντίνι να μετουσιώνει σε γκολ το αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Ριτσάρλισον από τον Μπεγερίν. Μετά το 1-1, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ανέβασε την απόδοση της, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες για την ανατροπή. Στο 75’ το σουτ του Ριτσάρλσον πέρασε άουτ, ενώ στο 83’ το σουτ του Καπού κόντραρε στον Μέρτεσάκερ και κατέληξε στο δοκάρι.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 90+2’, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Κλέβερλι σκόραρε από θέση βολής και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης έμεινε στον πάγκο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.