Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Ικάρντι «σκότωσε» την Μίλαν

Σέριε Α: Ο Ικάρντι «σκότωσε» την Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2017 23:42
Με χατ-τρικ του Ικάρντι (28’, 63’, 90’ πεν.) η Ίντερ κέρδισε με 3-2 την Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου και μείωσε στο -2 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Νάπολι πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Σαν Πάολο». Ισοφάρισαν προσωρινά με Σούσο (56’) και Μποναβεντούρα (81’) οι «ροσονέρι».

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο derby della Madonnina με αντίπαλο την Μίλαν. Με τον Ικάρντι να πετυχαίνει χατ-τρικ, οι «νερατζούρι» κέρδισαν με 3-2 τους «ροσονέρι» στο «Μεάτσα» και διατηρήθηκαν στο -2 από την κορυφή.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ξεκίνησε δυνατά το ματς, έχοντας δοκάρι στο 13ο λεπτό με φαλτσαριστό σουτ του Καντρέβα. Στο 23’ η κοντινή κεφαλιά του Μιράντα πέρασε λίγο άουτ όμως στο 28’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Καντρέβα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ικάρντι με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.

Η Μίλαν δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο πρώτο μέρος, αφού η μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησε ήρθε στο 44’. Μετά από αντεπίθεση, ο Μπορίνι έκανε το διαγώνιο πλασέ, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε και εν συνεχεία η κεφαλιά του Ιταλού πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, πιέζοντας ασφυχτικά για την ισοφάριση. Στο 49’ ο Σίλβα σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Μουσάκιο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 50’ ο Χαντάνοβιτς έδιωξε με δυσκολία το μακρινό σουτ του Σούσο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σλοβένος πορτιέρο απέκρουσε σωτήρια το βολέ του Μπορίνι.

Ωστόσο στο 56’ ο Σούσο επιχείρησε τρομερό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Χαντάνοβιτς. Η Ίντερ ανέβασε ρυθμούς και στο 63’ ανέκτησε το προβάδισμα της. Ύστερα από αντεπίθεση, ο Ικάρντι έδωσε στον Πέρισιτς, αυτός του γύρισε τη μπάλα στην περιοχή και ο Αργεντινός με ένα ακροβατικό «έγραψε» το 2-1.

Η Μίλαν βγήκε ξανά μπροστά και στο 81’ έφερε το σκορ στα ίσια! Ο Μπορίνι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τη μπάλα να περνά από όλους, φτάνοντας στον Μποναβεντούρα. Ο Ιταλός έκανε την προβολή, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού, ωστόσο στη συνέχεια μπερδεύτηκε και έβαλε μόνος του τη μπάλα στην εστία.

Στα τελευταία λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, όμως αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Ίντερ. Στο 89’ ο Ροντρίγκεθ έκοψε σωτήρια τον Κανσέλο όμως δευτερόλεπτα μετά κράτησε τον Ντ' Αμπρόζιο, που ήταν έτοιμος να σκοράρει, δίνοντας την ευκαιρία στον Ικάρντι να «γράψει» το 3-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.