Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έμεινε στον Ολυμπιακό»!

Βαλβέρδε: «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έμεινε στον Ολυμπιακό»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2017 19:05
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά του ενώ αναφέρθηκε στην ξεχωριστή μαγεία του «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νου»:


Τις δυσκολίες που μπορεί να προκαλέσει ο Ολυμπιακός: «Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο με τον Ολυμπιακό είναι η ανάγκη που έχει για τη νίκη, μετά το ξεκίνημά του με δύο ήττες. Μπορούν να μας κάνουν ζημιά στις αντεπιθέσεις. Θα προσπαθήσουν να μας φθείρουν στην άμυνά τους, ώστε να μας αιφνιδιάσουν στην κόντρα. Είναι μια ομάδα που έχει ενθουσιασμό και μεγάλη εμπειρία σε αυτήν την διοργάνωση»

Το τι σημαίνει για εκείνον το γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα: «Για μένα είναι μία συναισθηματική αναμέτρηση, ίσως εκείνη που θα γίνει στο «Καραϊσκάκη» να είναι περισσότερο γιατί το γήπεδο έχει μία ξεχωριστή μαγεία κι έχω περάσει πολύ καλά. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έμεινε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Μπορεί κάποια πρόσωπα να έχουν αλλάξει, όμως πολλά πράγματα είναι ίδια. Είναι μία ομάδα που κατακτά τίτλους και οι οπαδοί του είναι πάντα εκεί».

Την σημασία του αγώνα για την Μπάρτσα: «Σημαντικό ματς, θα παίξουν βασικοί, θέλουμε να πάρουμε το ματς. Είναι σημαντικοί βαθμοί»

Τα συναισθήματά του για Ολυμπιακό: «Κάναμε νίκες μαζί και κατακτήσαμε τίτλους. Με αγαπάνε και τους αγαπώ. Ολα ήταν εξαιρετικά με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους Έλληνες γενικά, θα είναι πολύ συναισθηματικό ματς για μένα».

Τις συνθήκες στην Ελλάδα: «Όταν ξεκινάς μία δουλειά, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ολοκληρωθεί. Η Ελλάδα είναι ένα δύσκολο μέρος. Εκεί σε "σημαδεύουν" γρήγορα. Δεν είναι εύκολο για τους προπονητές. Εδώ θέλω να νικάω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση για τη νίκη και θα δούμε τι θα συμβεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.