Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φοβάται επεισόδια ο Σούκερ: «Η χειρότερη κλήρωση με Ελλάδα»

Φοβάται επεισόδια ο Σούκερ: «Η χειρότερη κλήρωση με Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2017 16:47
Ως την χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσε να υπάρξει, χαρακτήρισε αυτήν της Κροατίας με την Ελλάδα ο Νταβόρ Σούκερ, με τον πρόεδρο της κροατικής ομοσπονδίας να εκφράζει την ανησυχία του για επεισόδια.

Ελλάδα και Κροατία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπως προέκυψε στη κλήρωση της Τρίτης (17/10) στη Ζυρίχη.

Ο πρόεδρος της κροατικής Ομοσπονδίας, Νταβόρ Σούκερ, ανησυχεί για πιθανά επεισόδια, σκεπτόμενος όσα είχαν συμβεί στο Ζάγκρεμπ στο περιθώριο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο το 2010. Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια είχαν γίνει και στο παιχνίδι της «γαλανόλευκης» με τη «Χρβάτσκα» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Euro 2012.

«Ήταν η χειρότερη δυνατή κλήρωση, ξέρουμε πώς είναι η κατάσταση με τους οπαδούς μας. Το ερώτημα είναι αν θα ταξιδέψουν οπαδοί των δύο ομάδων στα εκτός έδρας. Θυμόμαστε τα προβλήματα που υπήρχαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2010. Θα υπάρχουν πολλά ζητήματα και θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις», δήλωσε ο Σούκερ και αναφέρθηκε στην έδρα του πρώτου αγώνα:

«Ξέρω πως είχα υποσχεθεί να γίνει το επόμενο παιχνίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Όσιγεκ, ωστόσο θα πρέπει να παίξουμε στο Ζάγκρεμπ για λόγους ασφαλείας. Υπόσχομαι στα επόμενα προκριματικά να δώσουμε το πρώτο μας παιχνίδι στο Όσιγεκ».

Τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης»:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.