Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Λονδίνο, γκέλαρε η Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Λονδίνο, γκέλαρε η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2017 00:33
Τσέλσι και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σ’ ένα τρελό ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και αμφότερες παρέμειναν πάνω από την Ατλέτικο, που «κόλλησε» στο 0-0 με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν.

Η Τσέλσι προηγήθηκε 2-0, η Ρόμα έκανε την ανατροπή και οι «μπλε» έσωσαν την παρτίδα ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για τους Λονδρέζους που έφτασαν τους 7 βαθμούς, ενώ οι «τζιαλορόσι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το «διπλό», όντας στο +3 από την 3η Ατλέτικο.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Νταβίντ Λουίζ έξω από την περιοχή. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε αναλάβει ρόλο κεντρικού μέσου εξαιτίας της απουσίας του τραυματία Καντέ.

Το κενό που έχει αφήσει ο Γάλλος μέσος ήταν εμφανές και σήμερα, αφού η Ρόμα είχε αναλάβει κυρίαρχο ρόλο στο ματς. Ωστόσο στο 37’ ο Μοράτα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Αζάρ, ο οποίος από κοντά «έγραψε» το 2-0.

Η Ρόμα δεν πτοήθηκε και στο 40’ μείωσε σε 2-1 με όμορφο σουτ του Κολάροφ, το οποίο κόντραρε στον Κρίστενσεν προτού καταλήξει στα δίχτυα του Κουρτουά. Στην επανάληψη οι «τζιαλορόσι» είχαν την πλήρη υπεροχή και έφεραν… τούμπα το ματς σε έξι λεπτά χάρη σε δύο όμορφα γκολ του Τζέκο (64’, 70’).

Η Τσέλσι κατάφερε να απαντήσει στο 75’ με σκαστή κεφαλιά του Αζάρ, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει ένα τέταρτο γκολ και να πάρει τη νίκη. Τζέκο και Ρούντιγκερ αστόχησαν με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και το 3-3 έμεινε ως το φινάλε.

Γκέλαρε η Ατλέτικο

Στο άλλο ματς, η Ατλέτικο «κόλλησε» στο 0-0 με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Σέχιτς έσωσε την ομάδα του σε τετ-α-τετ με τον Γκριεζμάν (39’), ενώ στο 75’ οι Αζέροι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπουκέ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε φώναξε για πέναλτι σε ανατροπή του Τόρες (84’) και τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει. Μάλιστα στο φινάλε ο Ταρίκ Ελιουνούσι «άγγιξε» το γκολ με βολέ για να δώσει μια ιστορική νίκη στην Καραμπάγκ.

Η βαθμολογία:


1. Τσέλσι 7
2. Ρόμα 5
3. Ατλέτικο 2
4. Καραμπάγκ 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.