Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα στο… χαλαρό η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα στο… χαλαρό η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2017 00:00
Χωρίς να πατήσει γκάζι η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Έιμπαρ στο «Μπερναμπέου» και διατηρήθηκε στο -5 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα αλλά και στο -1 από την 2η Βαλένθια.

Η Ρεάλ πήρε την 4η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 της Έιμπάρ στη Μαδρίτη.

Μόλις στο 2’ ο Ίσκο βρέθηκε απέναντι από τον Ντμίτροβιτς, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να κρατά το μηδέν. Παρά την ευκαιρία των γηπεδούχων, η Έιμπαρ πατούσε καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού όμως στο 18’ το αυτογκόλ του Ολιβέιρα, σε προσπάθεια να πάρει την κεφαλιά από τον Ράμος, έβαλε μπροστά στο σκορ την Ρεάλ.

Το γκολ απλοποίησε τα πράγματα για τη «βασίλισσα», η οποία πήρε τον έλεγχο. Στο 28’ ο Ίσκο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ασένσιο με απευθείας το σουτ «έγραψε» το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ντμίτροβιτς νίκησε σε τετ-α-τετ τους Ίσκο (49’) και Ρονάλντο (66’), όμως στο 82’ η Ρεάλ έφτασε σε τρίτο τέρμα. Εξαιρετικός συνδυασμός από Τεό Ερνάντεθ, Μπενζεμά και Μαρσέλο, με τον τελευταίο να εκτελεί με ωραίο σουτ για το τελικό 3-0.

Έναν βαθμό πίσω απ' τη Ρεάλ παραμένει η Ατλέτικο (4η), καθώς νίκησε δύσκολα με 1-0 στην έδρα της Θέλτα έχοντας σκόρερ τον Γκαμεϊρό. Στην 5η θέση βρίσκεται η Λεγκανές, η οποία με γκολ του Μποβού επικράτησε με το ίδιο σκορ της Μπιλμπαό. Μια θέση πιο κάτω είναι η Βιγιαρεάλ η οποία διέλυσε με 4-0 τη Λας Πάλμας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.