Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στο 90’ για Παναθηναϊκό (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στο 90’ για Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2017 19:25
Με γκολ του Μολίνς στο 90’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Προηγήθηκαν με Πλαβούκο (14’) οι γηπεδούχοι, ισοφάρισε ο Μουνιέ (51’).

Έστω και δύσκολα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» ήταν αποκαρδιωτικοί στο ξεκίνημα και βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το 14ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν τη νίκη στο 90’ χάρη σε γκολ του Μολίνς.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με έντεκα νέα πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λαμία. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν νωθρά το ματς και το πλήρωσαν στο 14ο λεπτό. Ο Σούντουρα ξέφυγε από αριστερά και πάσαρε στον Πλαβούκο, ο οποίος από τη μικρή περιοχή «έγραψε» το 1-0.

Η πρώτη αντίδραση των «πρασίνων» ήρθε στο 25’, με τον Χατζηγιοβάνη να αστοχεί με σουτ από τη μικρή περιοχή. Δευτερόλεπτα μετά ο Ινσούα έκανε το γύρισμα, όμως ο Μουνιέ δεν μπόρεσε με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο 31’, με τον Γκέκα να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Χατζηγιοβάνη. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στην Αναγέννηση, όταν στο 37’ ο Τζέκος γύρισε μέσα στην περιοχή και έκανε το πλασέ, αναγκάζοντας τον Διούδη να διώξει σε κόρνερ.

Οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς στην επανάληψη, απειλώντας για πρώτη φορά στο 48’. Ο Καμπέσας έβγαλε τον Χατζηγιοβάνη σε θέση βολής, όμως ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση. Το γκολ της ισοφάρισης για τον Παναθηναϊκό ήρθε τρία λεπτά μετά (51’). Ο Γιόχανσον έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μουνιέ με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα του «τριφυλλιού», η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που αναγκάστηκε να ρίξει στο ματς τους Λουντ και Μολίνς. Ενδεικτικό ότι η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους μετά το 1-1 ήρθε στο 80’, με την άμυνα της Αναγέννησης να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Γιόχανσον.

Ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις, ωστόσο ένα διπλό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων στο 90’ έδωσε την ευκαιρία στον Μολίνς να διαμορφώσει το τελικό 2-1 και να στείλει τους «πράσινους» στην επόμενη φάση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινούπολος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σούντουρα, Σταματάκης, Μπιτέλης (69’ Μασούρας), Πλαβούκος (52’ Χαντζάρας), Τζέκος (83’ Κονέ), Ποζατζίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ευαγγέλου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Σιλά, Χατζηγιοβάνης (59’ Λουντ), Μουνιέ, Πίσπας (66’ Μολίνς)

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Παναθηναϊκός 6
2. Παναχαϊκή 3*
3. ΑΕΛ 0*
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 0

*ματς λιγότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.