Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα προημιτελικά μέσω πέναλτι η Μάντσεστερ Σίτι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα προημιτελικά μέσω πέναλτι η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2017 01:29
Η Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε στα πέναλτι (4-1) την Γουλβς στο «Έτιχαντ» (0-0 κ.δ & παρ.), με τον Κλαούντιο Μπράβο να πραγματοποιεί δύο αποκρούσεις στη ψυχοφθόρο διαδικασία.

Η Γουλβς κράτησε στο μηδέν την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ», αλλά οι «πολίτες» πέρασαν μέσω πέναλτι (4-1) στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Οι «πολίτες» έψαχναν τη 12η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για να κάνουν ρεκόρ συλλόγου, ωστόσο η ομάδα της Τσάμπιονσιπ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, αφού έγινε η πρώτη μετά την Γιουνάιτεντ τον Απρίλιο που κράτησε το μηδέν την ομάδα του Γκουαρδίολα.

Γκολ δεν μπήκε ούτε στην παράταση και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Οι «λύκοι» έκαναν το 1-0 με τον Μπονατίνι, οι Ντε Μπρούιν και Τουρέ ευστόχησαν στις δύο επόμενες εκτελέσεις (σ.σ. η διαδικασία διεξήχθη με το σύστημα ΑΒΒΑ) και στη συνέχεια μίλησε ο Κλαούντιο Μπράβο…

Ο Χιλιανός, που πήρε τη θέση του Έντερσον κάτω από τα δοκάρια, απέκρουσε τα πέναλτι των Εντιαγέ και Κόντι και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση. Ο Σανέ δεν αστόχησε και ο Αγκουέρο με χτύπημα αλα Πανένκα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.