Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Προκρίσεις για Ντορτμουντ, Λεβερκούζεν και Σάλκε

Κύπελλο Γερμανίας: Προκρίσεις για Ντορτμουντ, Λεβερκούζεν και Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2017 00:19
Η Ντόρτμουντ διέλυσε με 5-0 το Μαγδεμβούργο και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Τεσσάρες για Λεβερκούζεν και Άιντραχτ, πιο δύσκολα η Γκλάντμπαχ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ντόρτμουντ το εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαγδεμβούργο για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι Βεστφαλοί πήραν άνετη νίκη με 5-0 και «σφράγισαν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Πέτερ Μπος είδε τον Μαχμούντ Νταχούντ να αποχωρεί τραυματίας στο 40’, ωστόσο ο αντικαταστάτης του, Γκονσάλο Κάστρο, άνοιξε το σκορ ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς.

Ο 18χρονος Ίσακ «έγραψε» το 2-0 στο 47’, ενώ στο 73’ ο Γιαρμολένκο ανέβασε τον δείκτη του σκορ από την άσπρη βούλα. Έξι λεπτά μετά ο Μπάρτρα, που αγωνίστηκε ως μπακ, μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, ενώ ο Καγκάβα (90’) διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Προκρίσεις για Λεβερκούζεν, Σάλκε, Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ

Στην επόμενη φάση προκρίθηκε και η Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 4-1 την Ουνιόν Βερολίνου στην «Μπάι Αρίνα» χάρη στα γκολ των Μπραντ (36’), Αλάριο (58’), Γουεντέλ (89’ πεν.) και Αράνγκις (90+2’). Ο Παναγιώτης Ρέτσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ντάουμπε (46’).

Με δύο γκολ του Χάλερ η Άιντραχτ πέρασε με 4-0 από την έδρα της Σβάινφουρτ και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16». Την πρόκριση εξασφάλισε και η Σάλκε μετά τη νίκη της με 3-1 στην έδρα της Βέεν Βίσμπαντεν. Πιο δύσκολη νίκη για την Γκλάντμπαχ, η οποία με γκολ του Αζάρ, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η Ίνγκολσταντ, με δύο γκολ στο τελευταίο εξάλεπτο, κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ και πήρε την πρόκριση, όπως και η Πάτερμπορν μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Μπόχουμ. Τέλος, η Μάιντς χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει με 3-2 (2-2 κ.δ) την Χόλσταϊν Κιλ στην έδρα της.

Τα ματς της Τετάρτης (25/10):


Κάιζερσλαουτερν - Στουτγκάρδη (19:30)

Χέρτα - Κολωνία

Βόλφσμπουργκ - Ανόβερο

Όσναμπρικ - Νυρεμβέργη

Λειψία - Μπάγερν (21:45)

Βέρντερ - Χόφενχαϊμ

Γιαν Ρέγκενσμπουργκ - Χάιντενχελμ

Φράιμπουργκ - Ντινάμο Δρέσδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.