Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Η Μπάγερν απέκλεισε τη Λειψία στα πέναλτι

Κύπελλο Γερμανίας: Η Μπάγερν απέκλεισε τη Λειψία στα πέναλτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2017 01:03
Η Μπάγερν απέκλεισε στα πέναλτι (5-4) την Λειψία μετά το ισόπαλο 1-1 στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» και προκρίθηκε στου «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Φόρσμπεργκ (68’) και Αλκάνταρα (73’) οι σκόρερ, αποβλήθηκε ο Κειτά (53’) για τους γηπεδούχους.

Η Λειψία το πάλεψε με παίκτη λιγότερο κόντρα στην Μπάγερν, οδήγησε το παιχνίδι στα πέναλτι (1-1 κ.δ & παρ) ωστόσο εκεί οι Βαυαροί πήραν τη νίκη με 5-4 και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 53ο λεπτό καθώς ο Ναμπί Κεϊτά δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά οι «ταύροι» προηγήθηκαν στο 68’ με τον Φόρσμπεργκ, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ το εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Πόουλσεν από τον Μπόατενγκ.

Ο Γερμανός αμυντικός πήρε το αίμα του πίσω στο 73’, δίνοντας τρομερή ασίστ στον Τιάγκο Αλκάνταρα για το 1-1. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, με την Λειψία να κρατάει το 1-1 με παίκτη λιγότερο. Τα πάντα κρίθηκαν στα πέναλτι, όπου ο Τίμο Βέρνερ αστόχησε στη δική του εκτέλεση, με αποτέλεσμα η Μπάγερν να πάρει την πρόκριση με 5-4.

Λειψία: Γκούλατσι, Μπερνάρντο, Όρμπαν, Ουπαμεκανό, Χάλστενμπεργκ, Ζάμπιτσερ (102' Λάιμερ), Καμπλ, Κεϊτά, Φόρσμπεγκ, Πόουλσεν (80' Βέρνερ), Ογκουστέν (57' Ντέμε)

Μπάγερν: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Τολισό (88' Ραφίνια), Βιδάλ (57' Ρούντι), Ρόμπεν, Τιάγκο, Κομάν (60' Μαρτίνεθ), Λεβαντόβσκι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.