Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Αλκάθερ η Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Αλκάθερ η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2017 23:42
Με δύο γκολ του Αλκάθερ (23’, 65’) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-1 την Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» και διατηρήθηκε στο +4 από την 2η Βαλένθια, ενώ ξέφυγε με +11 από την Ρεάλ, που έχει παιχνίδι λιγότερο. Ισοφάρισαν προσωρινά με Πισάρο (59’) οι Ανδαλουσιανοί.

Ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε 600 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Πάκο Αλκάθερ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σεβίλλη. Με δύο δικά του γκολ οι Καταλανοί κέρδισαν με 2-1 τους Ανδαλουσιανούς στο «Καμπ Νου» και συνεχίζουν το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα με δέκα νίκες και μια ισοπαλία μετά από 11 αγωνιστικές, επίδοση που ισοφαρίζει την καλύτερη στην ιστορία της Πριμέρα σ’ αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για ένα γκολ. Στο 4’ ο Μέσι απέφυγε Κίερ και Κορσιά, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Σόρια με σουτ από πλάγια θέση. Δευτερόλεπτα μετά, ο Αργεντινός έστρωσε στον Μπουσκέτς, όμως το σουτ του Ισπανού αποκρούστηκε στη γραμμή από τον Λενγκλέ.

Στο 5’ ο Ινιέστα έβγαλε τρομερή βαθιά μπαλιά για τον Σουάρες, όμως ο Ουρουγουανός δεν κατάφερε να βγει νικητής στο τετ-α-τετ με τον Σόρια. Δύο λεπτά μετά ο Ράκτιτις επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Η Σεβίλλη είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, όμως στο 14’ «άγγιξε» το γκολ, όταν μετά από λάθος του Ουμτιτί, ο Μουριέλ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για σουτ όμως έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Η πίεση της Μπαρτσελόνα απέδωσε καρπούς στο 23’, με τον Αλκάθερ να νικά σε τετ-α-τετ τον Σόρια, «γράφοντας» το 1-0 για τους Καταλανούς. Στο 28’ ο Κίαερ έκοψε σωτήρια το τακουνάκι του Αλκάθερ και το 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Η Σεβίλλη ήταν πιο απειλητική στο δεύτερο μέρος και στο 59’ έφερε το σκορ στα ίσια με σκαστή κεφαλιά του Πισάρο, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η Μπαρτσελόνα αντέδρασε άμεσα, αφού στο 62’ είχε δοκάρι με τον Πικέ και τρία λεπτά μετά (65’) πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Αλκάθερ. Ο Ράκιτιτς έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Ισπανό φορ και αυτός από κοντά «έγραψε» το 2-1.

Στο 69’ η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε πέναλτι για χέρι του Λενγκλέ, με τον διαιτητή Χιμένεθ να δείχνει «παίζετε». Το παιχνίδι «έσβησε» στα τελευταία λεπτά, με τον Ράκιτιτς να αποχωρεί στο 89’ με πρόβλημα τραυματισμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.