Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ:  Λύτρωση με Κούτρη

Σούπερ Λιγκ: Λύτρωση με Κούτρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2017 21:38
Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στον Λεβαδειακό, ωστόσο η βολίδα του Κούτρη στο 84’ (λάθος του Επασί) χάρισε τους «ερυθρόλευκους» τη νίκη με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ζιλέ το πρώτο γκολ (43’), ισοφάρισε προσωρινά ο Γιακουμάκης (69’).

Λίγες ημέρες πριν τον τελικό με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή, ισοβαθμώντας με ΑΕΚ και Ατρόμητο στους 20 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 43’, έχασαν ευκαιρίες και πέναλτι για να «καθαρίσουν» το ματς και τελικά ισοφαρίστηκαν στο 69’ από τον Γιακουμάκη. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά το γκολ του Κούτρη στο 84’ χάρισε στους Πειραιώτες τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή στο πρώτο 25λεπτο, ωστόσο στη συνέχεια δημιούργησαν αρκετές φάσεις για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Στο 25’ το σουτ του Καρσελά κόντραρε στον Φορτούνη, ενώ στο 27’ ο Φαβάρο έκοψε σωτήρια τη σέντρα του Ανσαριφάρντ. Δύο λεπτά μετά ο Επασί έβγαλε το πλασέ του Ταχτσίδη, ενώ στο 31’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ανσαριφάρντ.

Στο 33’ ο Ιρανός αστόχησε σε νέο τετ-α-τετ, ενώ στο 34’ ο πορτιέρο του Λεβαδεακού απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Φορτούνη από το ύψος του πέναλτι. Η πίεση του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς στο 43’. Μετά από ωραία συνεργασία από Ταχτσίδη , Φορτούνη και Ζιλέ, ο Βέλγος «άδειασε» Ζαραδούκα και Τριποτσέρη και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ στο 53’ ωστόσο ο Φορτούνης αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κούτρης. Στο 55’ ο Επασί νίκησε τον Ανσαριφάρντ, ενώ στο 61’ πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Ιρανού και του Ομάρ.

Ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε δεύτερο γκολ και το πλήρωσε στο 69’. Μετά από κόρνερ του Τσαμπούρη, ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά και έφερε το σκορ στα ίσια. Δύο λεπτά μετά ο άσος του Λεβαδειακού θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή με μακρινό σουτ, όμως ο Προτό κράτησε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν αλλά κατάφεραν να βρουν τη λύση. Στο 84’ ο Κούτρης επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Επασί και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.