Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ξέφυγε η Μπάγερν, κατρακύλα δίχως τέλος για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Ξέφυγε η Μπάγερν, κατρακύλα δίχως τέλος για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2017 18:57
Η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα (1-0) από την έδρα της Άιντραχτ και σε συνδυασμό με την απώλεια της Λειψίας (2-2 με Μαίντς) ξέφυγε με +8 στην κορυφή της βαθμολογίας. Κατρακύλα δίχως τέλος για Ντόρτμουντ, νέα ήττα (2-1) από Βέρντερ.

Η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Λειψίας με την Μάιντς ξέφυγε με +8 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Βαυαροί δεν έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση τους αλλά ήταν ουσιαστικοί, ανοίγοντας το σκορ στο στο 20ο λεπτό με κεφαλιά του Βιντάλ στο δεύτερο δοκάρι. Ακολούθησαν δύο επεμβάσεις του Στάρκε σε σουτ των Ρέμπιτς (25’) και Βίλεμς (40’) ενώ στο 44’ ο Βιδάλ πήγε να πετύχει ένα τρομερό γκολ με λόμπα από το ύψος της περιοχής, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά.

Η Άιντραχτ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης στην επανάληψη, ωστόσο η Μπάγερν κράτησε το μηδέν και ξέφυγε με +8 στην κρουφή. Αυτό συνέβη γιατί στο άλλο ματς, η Λειψία έμεινε στο 2-2 με την Μάιντς στην «Ρεντ Μπουλ Αρίνα».

Οι «ταύροι» που έπαιξαν με αλλαγές, προηγήθηκαν δύο φορές με Καμπλ (29’) και Βέρνερ (45+3’), όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το σκορ στα ίσια με τους Κουάισον (39’) και Μπέργκρεν (86’).

Κατρακύλα δίχως τέλος για Ντόρτμουντ

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 2-1 από την Βέρντερ Βρέμης στο «Βεστφάλεν» και παρέμεινε στην 7η θέση, αγνοώντας τη νίκη από τις 30 Σεπτεμβρίου!

Στο 26' ο Εγκσταϊν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ύστερα από προσπάθεια του Μαξ Κρούζε. Στην επανάληψη η Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο 57' με τον Ομπαμεγιάνγκ μετά την ασίστ του Καγκάβα (1-1), όμως η Βέρντερ πήρε ξανά το προβάδισμα στο 65' με τον Γκέμπρεσελασιέ.

Η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να βρει απάντηση και έμεινε για 8 σερί ματς μακριά από τη νίκη. Αυτό ήταν πιθανότατα και το τελευταίο παιχνίδι του Μποζ στον πάγκο των Βεστφαλών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.