Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Επική ανατροπή για Φράιμπουργκ στη χιονισμένη Κολωνία

Μπουντεσλίγκα: Επική ανατροπή για Φράιμπουργκ στη χιονισμένη Κολωνία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2017 17:55
Με δύο πέναλτι στο 90' και στο 90+5', η Φράιμπουργκ κέρδισε με 4-3 στην έδρα της Κολωνίας, παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 29’!

Η Φράιμπουργκ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι… ουραγών της Μπουντεσλίγκα με αντίπαλο την Κολωνία. Αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο χιονισμένο «RheinEnergie Stadion», η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έκανε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές της χρονιάς, παίρνοντας τη νίκη με δύο πέναλτι στο φινάλε.

Η Κολωνία, που στόχευε στην πρώτη της νίκη μετά την πρόσληψη του Φλόριαν Μπρουνς, πραγματοποίησε ονειρικό ξεκίνημα, αφού μέχρι το 29’ είχε πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων με δύο γκολ του Κλούντερ (9', 29') και εκτέλεση πέναλτι του Ζιρασί (16'). Ωστόσο η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τους γηπεδούχους.

Ο Πέτερσεν μείωσε σε 3-1 στο 39’ ενώ στο 65’ ο Χάμπερερ έφερε ακόμα πιο κοντά τις δύο ομάδες. Το 3-2 έμεινε μέχρι το 90’ όταν ο Πέτερσεν ευστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι για το 3-3! Αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 90+5’ ο Γερμανός σκόραρε ξανά από την άσπρη βούλα για το τελικό 3-4!

Η Φράιμπουργκ έφτασε τις 15 βαθμούς και ανέβηκε στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, ενώ στον αντίποδα, η Κολωνία έμεινε στην τελευτάια θέση με 3 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.