Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ρούνεϊ «έκλεψε»  βαθμό από τη Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ρούνεϊ «έκλεψε» βαθμό από τη Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2017 18:29
Η Λίβερπουλ έχασε ακόμα μια νίκη μέσα από τα χέρια της, καθώς ένα ανόητο πέναλτι του Λόβρεν έδωσε την ευκαιρία στον Ρούνεϊ να χαρίσει στην Έβερτον έναν ανέλπιστο βαθμό (1-1) στο «Άνφιλντ».

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Άνφιλντ», με τα «ζαχαρωτά» να φεύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας παρότι δεν έκαναν ούτε ευκαιρία στο ματς!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο χρειάστηκε μόνο μια κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στο 42’, ο Σαλάχ απέφυγε τον Γκέιγ και με τρομερό φαλτσαριστό σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ για το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αλαρντάις έριξε στο ματς τους Σνάιντερλινγ και Λένον αντί των Ντέιβις και Νιάς, ωστόσο η Λίβερπουλ συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 49’ η κεφαλιά του Σαλάχ πέρασε λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Γκόμεζ στο 65’.

Η Έβερτον γλίτωσε το δεύτερο γκολ και στο 76’ κέρδισε πέναλτι μετά από ανόητη ενέργεια του Λόβρεν να σπρώξει τον Κάλβερτ Λιούιν στην περιοχή. Ο Ρούνεϊ ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το σκορ στα ίσια, παρότι τα «ζαχαρωτά» δεν είχαν ούτε μισή ευκαιρία για γκολ!

Ο Κλοπ έριξε στο ματς τους Κουτίνιο και Ίνγκς, ωστόσο η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 και τους παίκτες των «κόκκινων» να διαμαρτύρονται στον διαιτητή για την απόφαση του πέναλτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.