Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 16x16 με τεσσάρα στην Τότεναμ η Μάντσεστερ Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: 16x16 με τεσσάρα στην Τότεναμ η Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2017 21:27
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-1 την Τότεναμ στο «Έτιχαντ», έφτασε τις 16 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ! Γκουντογκάν (14’), Ντε Μπρόινε (70’) και Στέρλινγκ (80’, 90’) οι σκόρερ, μείωσε στις καθυστερήσεις ο Έρικσεν.

Απλά ασταμάτητη! Η Μάντσεστερ Σίτι ισοπέδωσε με 4-1 την Τότεναμ στο «Έτιχαντ» και έφτασε τις 16 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, διευρύνοντας κι άλλο το ρεκόρ της.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 14’ ο Σανέ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκουντογκάν, ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή, «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, σπαταλώντας σημαντικές στιγμές για το 2-0. Στο 24’ ο Γιορίς νίκησε από κοντά τον Αγκουέρο, ενώ τρία λεπτά μετά είπε «όχι» και σε σουτ του Γκουντογκάν. Στο 33’ το συρτό σουτ του Αγκουέρο πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 44’ ο Ρόουζ έκανε χέρι στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) ο Κέιν «φλέρταρε» με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Στέρλινγκ και στο 55’ ο Άγγλος φορ «άγγιξε» την ισοφάριση με μακρινό σουτ, όμως ο Έντερσον έδιωξε σε κόρνερ.

Η πίεση της Τότεναμ για την ισοφάριση δεν απέδωσε καρπούς και στο 67’ ο Γιορίς γλίτωσε την ομάδα του από δεύτερο γκολ, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Σανέ. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, ο Γκουντογκάν βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε πλάγια στον Ντε Μπρόινε κι αυτός μ' ένα τρομερό τελείωμα απ' την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0.

Ένα λεπτό πριν το γκολ, ο σκόρερ των «πολιτών» δέχτηκε σκληρό φάουλ από τον Ντέλε Άλι, ο οποίος γλίτωσε την απευθείας κόκκινη. Η Σίτι συνέχισε την πίεσε για ένα τρίτο γκολ και στο 75’ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Ντε Μπρόινε απ' τον Βερτόνχεν. Ο Ζεσούς δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Στέρλινγκ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, αστοχώντας σε κενή εστία.

Το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80’. Ο Γκουντογκάν έβγαλε τρομερή κάθετη για τον Σανέ, αυτός γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Στέρλιγνκ προ κενής εστίας έκανε το 3-0!

Στο 86’ ο νεοεισελθόντας Μπερνάρντο Σίλβα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 88’ ο Γιορίς απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Στέρλιγνκ. Ωστόσο, στο 90’ ο Στέρλινγκ απέφυγε τον Γάλλο πορτιέρο και «έγραψε» το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Τότεναμ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με ωραίο συρτό σουτ του Έρικσεν για το τελικό 4-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.