Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Βαριά ήττα για Μίλαν στη Βερόνα

Σέριε Α: Βαριά ήττα για Μίλαν στη Βερόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2017 15:50
Η προτελευταία Βερόνα κέρδισε με 3-0 την Μίλαν και άφησε τους «ροσονέρι» με μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν και η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο δεν φαίνεται αρκετή για να αλλάξει την απογοητευτική εικόνα των «ροσονέρι». Σε πλήρη αντίθεση με ό,τι συνέβη μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, η Βερόνα πήρε εμφατική νίκη με 3-0 στο «Μπεντεγκόντι» και άφησε τους Μιλανέζους στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 24ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Καράτσιολο και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. Η Μίλαν είχε την κατοχή ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει σημαντικά την εστία του Νίκολας, ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών».

Οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 55’ ο Κιν με αριστερό σουτ στην δεξιά γωνία του Ντοναρούμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τα πάντα τελείωσαν στο 77’, με τον Μπέσα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Βερόνα. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις η ομάδα του Γκατούζο έχασε με απευθείας κόκκινη τον Σούσο για εκτός φάσης χτύπημα.

Με τη νίκη, η Βερόνα ξεκόλλησε από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ η Μίλαν ενδέχεται να κατρακυλήσει κάτω από την 7η θέση, κάτι που θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων της αγωνιστικής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.