Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεμονής: «Θα παλέψουμε σαν... τρελοί για το πρωτάθλημα»

Λεμονής: «Θα παλέψουμε σαν... τρελοί για το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2017 18:54
Σαν... τρελοί θα παλέψουν οι «ερυθρόλευκοι» για τον φετινό τίτλο, όπως δήλωσε ο Τάκης Λεμονής μετά το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

Για τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα: «Ναι νομίζω δεν αλλάζει πολλά σε σχέση με ότι θέλουμε να κάνουμε η πρώτη θέση. Σίγουρα είναι ένας απολογισμός και πως επανήλθαμε εκεί που έπρεπε να είμαστε θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα».

Για το αν η στάση των παικτών του ΠΑΣ ήταν περίεργη: «Όχι δεν θα την χαρακτηρίσω περίεργη. Θα την χαρακτηρίσω αναμενόμενη. Έγινε σκληρό παιχνίδι. Ο ΠΑΣ ξέρει να αμύνεται καλά. Αναμενόμενο ήταν και έτσι θα εξελιχθεί όλο το πρωτάθλημα».

Για την άμυνα και το ότι δεν δέχθηκε γκολ: «Ναι είναι πολύ θετικό το γεγονός πάνω απ' όλα ότι δεν δεχθήκαμε επίθεση επικίνδυνη. Γκολ μπορούν να μπουν από σπόντα όπως στο Αγρίνιο. Είναι σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ και ότι μέσω αντεπιθέσεων που κάνει ο ΠΑΣ».

Για την προσφορά της τριπλέτας Μάριν - Φορτούνη - Καρίμ και αν συνεχίσει το ίδιο: «Ημερολογιακά το '17 γίνεται '18 αλλά έχουμε λίγες ημέρες. Επιθετικά κάνουμε φάσεις και δημιουργούμε. Εγώ θα κρατήσω από το σημερινό ματς με το πως μπήκαμε στο β' μέρος. Κυκλοφορήσαμε καλά και το σημείο - κλειδί ήταν ο κόσμος που μας βοηθάει και μας έδωσε ώθηση. Καταλαβαίνει και το τακτικό κομμάτι. Θα έχουμε ματς με κλειστές άμυνες και θέλουμε να αποδιοργανώσουμε τις άμυνες αυτές με υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας».

Για τη ημέρα που είχε πει στην ομάδα για την βαθμολογία: «Ναι βασικά θα θυμηθώ πολύ καλά εκείνη την ημέρα στον Ρέντη. Ήμουν σπίτι το πρωί νωρίς και πριν πάω στον Ρέντη και έβλεπα στον υπολογιστή την βαθμολογία 5 λεπτά και ήμασταν 5 βαθμούς πίσω και είχα εκνευριστεί. Ήταν διακοπή λόγω Εθνικών. Όταν γύρισαν και οι διεθνείς τους είπα ότι δεν είμαστε για εκεί. Δεν ήταν υπόσχεση ή δέσμευση ήταν ένας στόχος γιατί εάν κέρδιζε η ΑΕΚ χθες δεν θα ήταν πρώτη. Αυτό το καταφέραμε αρκετά καλά στα ματς που δώσαμε. Είναι χαμένοι βαθμοί αυτοί. Υποσχέσεις δεν μπορούμε να δίνουμε πολλές. Υποσχέσεις δίνουν οι παίκτες. Μία παρατήρηση που μου έκανε ένας φύλακας ότι του άρεσε που ο Φορτούνης έκανε τάκλιν».

Για διαιτησία και το πως είχε παράπονα: «Ήταν πιο πολύ στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν συζητάω για οφσάιντ. Πειθαρχικά έπρεπε να είχαν βγει παραπάνω κίτρινες. Κάποιες να ήταν και δεύτερες. Δεν διαμαρτύρομαι με ξέρετε. Ήταν από τις λίγες στιγμές που βγήκα εκτός εαυτού. Δίνουμε υπόσχεση πως θα παλέψουμε σαν... τρελοί και για το φετινό πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.