Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τρίτο σερί «διπλό» η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Τρίτο σερί «διπλό» η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2017 20:25
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, έφτασε τις τρεις σερί εκτός έδρας νίκες και πέρασε ξανά μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας, όντας στο +3 από την 3η Τσέλσι και στο -11 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πατούσαν καλά στο ξεκίνημα του ματς, ωστόσο χρειάστηκαν μόλις μια φάση για να προηγηθούν στο σκορ. Στο 27’, η όμορφη σέντρα του Ράσφορντ βρήκε τον Λουκάκου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Φόστερ.

Η Γουέστ Μπρμ «άγγιξε» την ισοφάριση στο 34’ με προβολή του Ροντόν και ένα λεπτό αργότερα η Γιουνάιτεντ πέτυχε δεύτερο γκολ. Ο Λίνγκαρντ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Χεγκάζι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 78’ μείωσαν σε 2-1 με τον Μπάρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων». Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Πάρντιου έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η Γιουνάιτεντ άντεξε την πίεση και μείωσε ξανά στο -11 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σίτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.