Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Παγοθραυστικό» η Λαμία, διέλυσε τον Παναθηναϊκό!

Κύπελλο Ελλάδας: «Παγοθραυστικό» η Λαμία, διέλυσε τον Παναθηναϊκό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2017 19:28
Η Λαμία ισοπέδωσε με 4-1 τον Παναθηναϊκό στο χιονισμένο ΔΑΚ και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Πίτι (4’, 45’), Παντελιάδης (42’) και Μπλάζιτς (90’) τα γκολ, μείωσαν με Μολίνς (82’), οι «πράσινοι», που είδαν τον διαιτητή να τους ακυρώνει κανονικό τέρμα!

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να ξεκινήσει, η Λαμία κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-1 τον Παναθηναϊκό στο χιονισμένο ΔΑΚ και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν προσαρμόστηκε ποτέ στον χιονισμένο αγωνιστικό χώρο, που εγκυμονούσε κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, το παιχνίδι διακόπηκε αρκετές φορές προκειμένου άνθρωποι της Λαμίας να καθαρίσουν το χιόνι από τις γραμμές του γηπέδου!

Όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα αναβληθεί, ωστόσο ο Αρετόπουλος αποφάσισε τελικά την έναρξη του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός μπήκε μουδιασμένα στο ματς και η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, η άμυνα του «τριφυλλιού» αδράνησε και ο Πίτι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο ο Μελισσάς απέκρουσε τα σουτ των Πίσπα (11’), Βιγιαφάνες (18’) και την κεφαλιά του Αυλωνίτη (16’). Στο 38’ ο Βιγιαφάνες έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, η Λαμία πέτυχε δύο γκολ, εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά προβλήματα του Παναθηναϊκού.

Στο 42’ ο Παντελιάδης έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στο πόδι του Αυλωνίτη και να καταλήγει στα δίχτυα του Διούδη. Τρία λεπτά μετά, ο Τσούκαλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καραγιάννης έδωσε με το κεφάλι στον Πίτι και αυτός από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ουζουνίδης πέρασε στο ματς τους Δώνη και Μολίνς στη θέση των Αυλωνίτη και Πίσπα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και στο 54’ κατάφερε να βρει δίχτυα με κεφαλιά του Κουρμπέλη, όμως ο επόπτης ακύρωσε λανθασμένα το γκολ για οφσάιντ.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να ασκούν πίεση και στο 82’ κατάφεραν να μειώσουν με τρομερή λόμπα του Μολίνς. Ωστόσο στο 90’, ο Μπλάζιτας απέφυγε τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1!

Λαμία (Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Ασίγκμπα, Ομο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Τσούκαλος, Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας).

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Κολοβέτσιος, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Λουντ, Αλτμαν (69’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μόλινς).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.