Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή το ντέρμπι του Λονδίνου

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή το ντέρμπι του Λονδίνου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2018 23:43
Με γκολ του Μπεγερίν στο 90+2’ η Άρσεναλ ισοφάρισε σε 2-2 την Τσέλσι στο «Έμιρειτς», σ’ ένα τρομερό ντέρμπι που έσπασε καρδιές! Προηγήθηκαν με Γουίλσιρ (63’) οι «κανονιέρηδες», το γύρισαν προσωρινά με Αζάρ (67’) και Αλόνσο (84’) οι «μπλε», που είχαν χαμένο τετ-α-τετ και δοκάρι στο 90+3’!

Σ΄ ένα παιχνίδι-διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου, Άρσεναλ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Έμιρειτς» και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Από αρνητικός πρωταγωνιστής, ο Έκτορ Μπεγερίν έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τους «κανονιέρηδες», διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 90+2’. Στον αντίποδα, ο Μοράτα σπατάλησε τρία τετ-α-τετ, βλέποντας τον Τσεχ να τον νικά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό από το ξεκίνημα και οι ευκαιρίες δεν άργησαν να έρθουν. Στο 7’, το απευθείας φάουλ του Σάντσες πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 14’ ο Μοράτα βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Τσεχ αλλά κατάφερε να μην βρει ούτε εστία!

Η Άρσεναλ είχε μεγάλα αμυντικά κενά, ωστόσο προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα αντιμετώπιζε και η Τσέλσι. Στο 16’ ο Σάντσες είδε το σουτ του να χτυπάει και στα δύο δοκάρια του Κουρτουά (βρήκε και αυτός τη μπάλα), ενώ στο 21’ ο Βέλγος τερματοφύλακας με υπέροχη επέμβαση κράτησε το 0-0 σε συρτό πλασέ του Λακαζέτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Τσεχ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπακαγιόκο, ενώ στο 45’ ο Αζάρ έστρωσε με τακουνάκι στον Φάμπρεγκας, όμως ο Ισπανός αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι ευκαιρίες συνέχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη και στο δεύτερο μέρος. Στο 50’ ο Τσεχ πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ του Μοράτα και κεφαλιά του Αλόνσο, ενώ στο 52’ ο Κουρτουά νίκησε με τα πόδια το πλασέ του Λακαζέτ. Ωστόσο στο 63’, ο Γουίλσιρ επωφελήθηκε από τις κόντρες με ωραίο τελείωμα, έλαβε μπροστά στο σκορ την Άρσεναλ.

Δύο λεπτά μετά, οι «κανονιέρηδες «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ με διαγώνιο σουτ του Οζίλ, όμως ο Κουρτουά απέκρουσε στην κλειστή του γωνία. Η Τσέλσι γλίτωσε το δεύτερο γκολ και στο 66’ κέρδισε πέναλτι για κλωτσιά του Μπεγερίν στον Αζάρ. Ο Βέλγος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, φέρνοντας το σκορ στα ίσια.

Το μομέντουμ άνηκε στους «μπλε», οι οποίοι στο 70’ είχαν δεύτερο χαμένο τετ-α-τετ με τον Μοράτα για το 2-1. Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 83’ όταν μετά από σέντρα του Τζαπακόστα, ο Αλόνσο έκανε το πλασέ στο πρώτο δοκάρι και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Η Άρσεναλ βγήκε μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε στο 90+2’. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Τσέλσι, η μπάλα στρώθηκε στον Μπεγερίν και αυτός με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής, έφερε το σκορ στα ίσια. Αυτό ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 90+3’ ο Τσεχ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μοράτα και εν συνεχεία ο Τζαπακόστα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.