Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ως το 2023 ο Κουτίνιο, αργεί το ντεμπούτο του

Υπέγραψε ως το 2023 ο Κουτίνιο, αργεί το ντεμπούτο του

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2018 15:17
Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 5.5 χρόνων. Θα αργήσει για τρεις εβδομάδες το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος άσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και ακολούθησε η παρουσίασή του στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» με 10.000 φίλους του συλλόγου να τον αποθεώνουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους όσους έκαναν τα πάντα για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο Κουτίνιο μετά τις υπογραφές.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα θα καταβάλει στην Λίβερπουλ το ποσό των 120 εκατ. ευρώ ενώ άλλα 40 θα δοθούν υπό μορφή μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων. Να σημειωθεί πως ο Κουτίνιο «κουβαλάει» τραυματισμό στον μηρό από τους «κόκκινους» και το ντεμπούτο του θα καθυστερήσει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Η παρουσίαση του Κουτίνιο:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.