Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2018 20:41
Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε με 4-0 τον Λεβαδειακό και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπως και η ΑΕΛ, παρά την ήττα με 2-0 στην Ξάνθη.

Πάρτι πρόκρισης έστησε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες νίκησαν με 4-0 τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες, ανέτρεψαν το 1-0 του πρώτου αγώνα και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 30ο λεπτό, με τον Τζημόπουλο να ανοίγει το σκορ με κοντινή προβολή. Στο 37’ ο Πέδρο Κόντε σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας φάουλ, ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο Ισπανός σκόραρε με προβολή για το 2-0.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 79’ και πάλι από τον Πέδρο Κόντε. Ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ισπανός με εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γαρουφαλιάς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Πέρασε με ήττα η ΑΕΛ


Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ
Από την άλλη, η ΑΕΛ ηττήθηκε με 2-0 στην Ξάνθη, ωστόσο έχοντας προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Λάρισα, πήρε την πρόκριση για τους «8».

Οι Ακρίτες προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Τζουρίτσκοβιτς, ο Μελιόπουλος πήδηξε ψηλότερα από όλους και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά για ένα δεύτερο γκολ ώστε να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης και γι’ αυτό ο Ράσταβατς έριξε στο ματς και τον Γέντρισεκ παίζοντας με δυο επιθετικούς.

Στο 61’ ο Ντέλετιτς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς πάτησε τον Σβάρνα και στο επόμενο λεπτό ο Σιλά «έγραψε» το 2-0 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν άμεσα, αφού στο 66’ ο Τζουρίτσκοβιτς πάτησε τον Λαγό και είδε και αυτός δεύτερη κίτρινη.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό και στο 85’ η ΑΕΛ έμεινε με εννέα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Καρατάσιου. Η πίεση της Ξάνθης για ένα τρίτο γκολ που θα έστελνε το ματς στη παράταση δεν απέδωσε καρπούς και το τελικό 2-0 έδωσε την πρόκριση στους «βυσσινί».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.