Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πάρτι πρόκρισης με πεντάρα η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Πάρτι πρόκρισης με πεντάρα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2018 00:36
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 την Θέλτα στο «Καμπ Νου» και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μέσι (13’, 15’), Άλμπα (28’), Σουάρες (31’) και Ράκιτιτς (87’) τα γκολ, τραγουδούσαν το όνομα του Βαλβέρδε οι φίλοι των Καταλανών.

Πάρτι πρόκρισης έστησε η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου»! Οι Καταλανοί πήραν εμφατική νίκη με 5-0 επί της Θέλτα και σε συνδυασμό με το 1-1 του Βίγκο εξασφάλισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά με συνολικό σκορ 6-1.

Ενδεικτικό της υπεροχής της Μπαρτσελόνα είναι ότι στο 31ο λεπτό ο πίνακας του σκορ έγραφε ήδη 4-0! Η υπόθεση νίκη τελείωσε από πολύ νωρίς, αφού στο 13’ ο Μέσι σκόραρε με δυνατό βολέ για το 1-0, ενώ δύο λεπτά μετά ο Αργεντινός βρήκε ξανά δίχτυα, σε μια επίθεση που οι παίκτες του Βαλβέρδε έκρυψαν τη μπάλα, ανταλλάζοντας πάνω από 20 πάσες.

Και τις δύο ασίστ μοίρασε ο Άλμπα, ο οποίος στο 28’ ανέλαβε και ρόλο εκτελεστή, «γράφοντας» το 3-0 μετά από ασίστ του Μέσι. Τρία λεπτά μετά, οι αμυντικοί της Θέλτα υπέπεσαν σε λάθος και έδωσαν έτοιμο γκολ στον Σουάρες για το 4-0!

Με τα πάντα να είχαν κριθεί, οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Ντεμπελέ, Πικέ και Αρνάιθ πήραν τη θέση των Μέσι, Βερμάελεν και Ινιέστα, ενώ στον αντίποδα, οι Βας και Άσπας αντικαταστάθηκαν από Ραντόγια και Γκόμες. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την Μπαρτσελόνα να είχε κάποιες καλές στιγμές για ένα πέμπτο γκολ.

Αυτό ήρθε στο 87’ με κοντινή κεφαλιά του Ράκιτιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Στα αξιοσημείωτα πως στο 75ο λεπτό ακούστηκε το «Ερνέστο Βαλβέρδε, Ερνέστο Βαλβέρδε...» που κάποτε δονούσε στο «Καραϊσκάκη», με τον κόσμο της Μπαρτσελόνα να αποθεώνει τον Βάσκο τεχνικό για τη δουλειά και την πορεία που έχει κάνει ως τώρα με την ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.