Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με το… γνωστό δίδυμο

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με το… γνωστό δίδυμο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2018 21:40
Με πρωταγωνιστές τους Αραούχο (δύο γκολ) και Λιβάια (γκολ και ασίστ) η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Ισοφάρισαν προσωρινά με Γαρουφαλιά (47’) οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν με κόκκινη τον Σκόνδρα (61’).

Λιβάγια και Αραούχο πήραν απ’ το χέρι την ΑΕΚ και την οδήγησα σε νίκη με 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Με τους τρεις βαθμούς, η «Ένωση» έφτασε τους 37 και έπιασε προσωρινά τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας

Η ΑΕΚ πήρε από την αρχή την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, όμως η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα ήταν για τον ΠΑΣ. Στο 11' έπειτα από αντεπίθεση, ο Μπετρά βγήκε απέναντι τον Τσιντώτα, που έπεσε για να τον κόψει και ο παίκτης των Ιωαννίνων ζήτησε πέναλτι. Το ριπλέι έδειξε ότι πράγματι ο τερματοφύλακας της Ένωσης τον βρίσκει με το δεξί πόδι, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Λιβάγια υποδέχθηκε τη μακρινή μπαλιά του Μοράν και με ένα εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη αξιόλογη στιγμή, αφού η «Ένωση» προσπάθησε αλλά δεν βρήκε διαδρόμους προς την περιοχή του Γιαννίκογλου, ενώ στον αντίποδα ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Τσιντώτα.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ, το πέτυχε με το… καλησπέρα στην επανάληψη. Στο 47’, έπειτα από μια σέντρα και απομάκρυνση του Λαμπρόπουλου (υπήρχε οφσάιντ), ο Γαρουφαλιάς επιχείρησε μακρινό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα για το 1-1.

Η ΑΕΚ δεν πτοήθηκε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 53’. Ο Λιβάια με εξαιρετική πάσα έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Αραούχο και ο Αργεντινός από θέση βολής «έγραψε» το 2-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού στο 61’ ο Σκόνδρας είδε σωστά δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μασούντ.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φτιάξει αξιόλογες φάσεις, έχοντας πρόβλημα στην κυκλοφορία του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει και στο 88’ η «Ένωση» καθάρισε τη νίκη με κεφαλιά του Αραούχο ύστερα από σέντρα του Γκάλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.