Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Ξόρκισε» την κατάρα του «Ανοέτα» η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Ξόρκισε» την κατάρα του «Ανοέτα» η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2018 23:41
Αν και βρέθηκε πίσω με 2-0, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με 4-2 επί της Σοσιεδάδ στο Ανοέτα και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο των Βάσκων για πρώτη φορά μετά το 2007. Δύο γκολ και μια ασίστ ο Σουάρες, ιστορικό γκολ ο Μέσι.

Ασταμάτητη δείχνει η φετινή Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Σουάρες έκανε την μεγάλη ανατροπή (4-2) και έβαλε τέλος στην αρνητική παράδοση που την ήθελε να μην κερδίζει στο συγκεκριμένο γήπεδο τα τελευταία 11 χρόνια!

Οι Καταλανοί δεν πατούσαν καλά στο πρώτο μέρος και βρέθηκαν να χάνουν από πολύ νωρίς με 2-0. Στο 11’ ο Ουίλιαν Ζοζέ σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πριέτο, ενώ στο 34’ ο Χουάνμι διπλασίασε το σκορ από κοντά, έπειτα από φανταστική κάθετη πάσα του Κανάλες.

Πέντε λεπτά μετά (39’), η Μπαρτσελόνα μείωσε σε 2-1 χάρη σε κοντινό πλασέ του Παουλίνιο, ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα. Την ασίστ έδωσε ο Σουάρες, ο οποίος στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) έφερε το σκορ στα ίσια με φανταστικό πλασέ από πλάγια θέση.

Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύονταν στη δημιουργία ευκαιριών, ωστόσο έπαιρναν άριστα στην αποτελεσματικότητα, φτάνοντας σε τρίτο γκολ στο 71’. Μετά από κεφαλιά-πάσα του Βερμάλεν, ο Σουάρες βγήκε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ρούλι, «γράφοντας» το 3-1.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85’ ο Μέσι, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Αυτό ήταν το 366ο γκολ του Αργεντινού στο πρωτάθλημα και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των 5 μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ξεπερνώντας τον Γκερντ Μίλερ.

Με τη νίκη η Μπαρτσελόνα παρέμεινε αήττητη, έφτασε τους 51 βαθμούς και ξέφυγε στο +19 από την 4η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Παράλληλα, είναι στο +9 από την 2η Ατλέτικο και στο +11 από την 3η Βαλένθια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.