Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόουρα: «Δεν μένω στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Μόουρα: «Δεν μένω στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2018 02:07
Ο Λούκας Μόουρα αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιανουάριο και τόνισε πως έχει προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. «Μου αρέσει το αγγλικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν θα αποτελέσει ο Λούκας Μόουρα. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος μετά το φινάλε του αγώνα των Παριζιάνων με την Ναντ στο «Λα Μποζουάρ»:

«Αν υπάρχει πιθανότητα να μείνω στην Παρί τον χειμώνα; Όχι δεν το πιστεύω. Μετά αυτά που μου είπε ο προπονητής, νιώθω ότι έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα», δήλωσε ο Μόουρα και ρωτήθηκε για το μέλλον του:

«Έχω προτάσεις τις οποίες δεν μπορώ να αποκαλύψω» δήλωσε και πρόσθεσε: «Το αγγλικό ποδόσφαιρο μου αρέσει πολύ, είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Πάντα λέω ότι η επιθυμία μου είναι να μείνω στην Ευρώπη. Έχω ακόμη να δώσω πράγματα εδώ».

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μετράει 46 γκολ και 50 ασίστ σε 229 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε 6 παιχνίδια με τους Παριζιάνους. Μάλιστα, δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στο Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής εφόσον υπογράψει σε ομάδα που έχει περάσει στους «16» του θεσμού.

Το τελευταίο καιρό το όνομα του Μόουρα είχε συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όμως φέρεται ότι είναι το φαβορί για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.