Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Άρσεναλ, αγχωτική νίκη για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Άρσεναλ, αγχωτική νίκη για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2018 19:05
Η Άρσεναλ διέλυσε με 4-1 την Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρειτς», πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ πριν το πρώτο 25λεπτο! Δύσκολη νίκη για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Άρσεναλ απέναντι στη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας. Στο πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Αλέξις Σάντσες, οι «κανονιέρηδες» πήραν εμφατική νίκη με 4-1 στο «Έμιρειτς» και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις 28 Δεκεμβρίου, όταν είχαν και πάλι αντίπαλο την ομάδα του Ρόι Χότζον.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πραγματοποίησε τρομερό ξεκίνημα, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στα πρώτα 21 λεπτά! Μόλις στο 5’ ο Μονρεάλ άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 7’ ο Ισπανός έδωσε μισό γκολ στον Ιβόμπι για το 2-0. Στο 13’ ο Μονρεάλ μοίρασε δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά για τον Κοσιελνί, ο οποίος από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Το τέταρτο γκολ της Άρσεναλ ήρθε στο 21’, όταν μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, ο Λακαζέτ «έγραψε» το 4-0 από το ύψος του πέναλτι πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά τις 2 Δεκεμβρίου. Το μόνο που κατάφερε η Κριστάλ Πάλας ήταν να μειώσει στο 77’ με όμορφο βολέ του Μιλιβόγιεβιτς για το τελικό 4-1.

Μόνη 2η η Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Άρσεναλ, αγχωτική νίκη για Γιουνάιτεντ
Πιο δύσκολο ήταν το έργο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και ξέφυγε ξανά μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν το προβάδισμα στο 54’. Ο Λουκάκου έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Μαρσιάλ και ο Γάλλος με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 1-0.

Η Μπέρνλι πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι στο 57’ με απευθείας φάουλ του Γκούντμουντσον, ενώ στο 71’ ο Ταρκόφσκι δεν πρόλαβε για χιλιοστά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από συρτή σέντρα του Ισλανδού. Στο 77’ ο Μπαρνς αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και το 1-0 υπέρ της Γιουνάιτεντ έμεινε ως το φινάλε.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έμεινε αήττητη για οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές και πλησίασε στο -9 από τη Μάντσεστερ Σίτι, που παίζει αργότερα απέναντι στην Νιούκαστλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.