Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Πεντάσφαιρη» η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Πεντάσφαιρη» η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2018 23:45
Με τους Μέσι και Σουάρες να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 5-0 την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και ξέφυγε ακόμα περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπέτις. Με πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος, οι Καταλανοί πήραν εμφατική νίκη με 5-0 στην Ανδαλουσία και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς με την Εσπανιόλ για τους «8» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πατούσε καλά στο πρώτο μέρος, αφού με εξαίρεση δύο σουτ των Σέρτζι Ρομπέρτο (26’) και Μέσι (31’), δεν απείλησε με αξιώσεις την εστία της Μπέτις. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα, όμως Γκουαρδάδο (3’) και Χοακίν (11’) αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, η Μπαρτσελόνα έχασε με τραυματισμό τον Βερμάλεν, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Ουμτιτί. Οι Καταλανοί δεν ήταν απειλητικοί στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη «καθάρισαν» το ματς με τρία γκολ σ’ ένα δεκάλεπτο.

Στο 59’ ο Σουάρες έβγαλε τον Ράκιτιτς σε θέση βολής και ο Κροάτης με εύστοχο πλασέ «έγραψε» το 1-0. Από αντεπίθεση ήρθε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων στο 64’, με τον Μέσι να ευστοχεί από κοντά ύστερα από ασίστ του Μπουσκέτς.

Πέντε λεπτά μετά (69'), ο Σουάρες «σφράγισε» τη νίκη με τρομερό σουτ στην κίνηση, ύστερα από σέντρα του Ράκιτιτς. Στο 80’ ο Μέσι με όμορφη ατομική ενέργεια «έγραψε» το 4-0 μετά από δεύτερη ασίστ του Σουάρες, ενώ στο 89’ οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους, με τον Ουρουγουανό να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Με τη νίκη, οι «μπλαουγκράνα» ξέφυγαν με +11 από την 2η Ατλέτικο, +14 από την 3η Βαλένθια και +19 από την 4η Ρεάλ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.