Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κόκκινος διάβολος» ο Σάντσες

«Κόκκινος διάβολος» ο Σάντσες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2018 23:04
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Αλέξις Σάντσες, με τον Χιλιανό άσο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι το 2022.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Άρσεναλ και έφεραν στο «Όλντ Τράφορντ» τον Χιλιανό άσο, δίνοντας ως αντάλλαγμα, τον Χένρικ Μχιταριάν.

Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 4,5 χρόνια και αυτόματα έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ, αφού θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές που πλησιάζουν τα 16 εκατ. ευρώ.

Σε 3,5 χρόνια παρουσίας στην Άρσεναλ, ο Σάντσες σημείωσε 80 γκολ και 46 ασίστ σε 166 συμμετοχές. Φέτος μετράει 8 γκολ και 4 ασίστ σε 22 παιχνίδια και θα έχει δικαίωμα παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου. Πέρασα 3,5 υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ και παίρνω μαζί μου μόνο ευχάριστε αναμνήσεις. Η προοπτική του να κάνω ’’σπίτι’’ μου το Ολντ Τράφορντ αλλά και να δουλέψω με έναν προπονητή σαν τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν μια ευκαιρία που δεν μπορούσα να αφήσω ανεκμετάλλευτη. Είμαι περήφανος που γίνομαι ο πρώτος Χιλιανός στην ιστορία της Γιουνάιτεντ και ελπίζω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες» ήτα τα πρώτα λόγια του Σάντσες, ο οποίος πήρε τη φανέλα με το νούμερο «7».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.