Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Ο Ντεπάι «ξέρανε» την Παρί στο 90+4’ (video)

Σαμπιονά: Ο Ντεπάι «ξέρανε» την Παρί στο 90+4’ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2018 00:59
Με γκολάρα του Ντεπάι στο 90+4’ η Λιόν κέρδισε με 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και μείωσε στο -8 τη διαφορά από την κορυφή. Χωρίς Νεϊμάρ οι Παριζιάνοι, που έπαιζαν με 10 από το 56΄ λόγω της αποβολής του Ντάνι Άλβες. Τρομερά γκολ και από Φεκίρ (2’), Κουρζάβα (45+3’), τραυματίστηκε ο Εμπαπέ.

Η Λιόν υποχρέωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, παίρνοντας εντός έδρας νίκη με 2-1 χάρη σε… buzzer beater του Ντεπάι. Οι Παριζιάνοι, που προέρχονταν από την τρομερή νίκη με 8-0 κόντρα στη Ντιζόν, δεν είχαν στη διάθεση τους τον Νεϊμάρ (ενοχλήσεις στον μηρό) και είδαν τους «λιονέ» να μειώνουν στο -8 τη διαφορά από την κορυφή.

Μόλις στο 2’ ο Φεκίρ είδε τον Αρεολά εκτός εστίας και με τρομερό φαλτσαριστό χτύπημα φάουλ από πλάγια θέση έβαλε μπροστά στο σκορ την Λιόν. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Παρί στο 36’ καθώς ο Λόπες έπεσε με τέτοια δύναμη στον Εμπαπέ, που ο τελευταίος αποχώρησε με φορείο και έγινε αλλαγή...

Παρόλα αυτά, η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε απάντηση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τρομερό σουτ του Κουρζάβα στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (57’) η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντάνι Άλβες για φάουλ στον Ντομπελέ. Αρχικά ο διαιτητής έβγαλε την κίτρινη κάρτα ωστόσο ο Βραζιλιάνος αντέδρασε άσχημα και τελικά είδε απευθείας κόκκινη από τον Γάλλο διαιτητή.

Παρόλα αυτά, η Παρί κρατούσε την ισοπαλία μέχρι το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ντεπάι με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Αρεολά, «γράφοντας» το τελικό 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.