Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και ΑΕΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2018 21:29
Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» τις πιο κλασικές ευκαιρίες του αγώνα, δεν απείλησε η «Ένωση».

Δεν είχε νικητή η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τους «8» του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», σ’ ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές.

Οι Πειραιώτες είχαν δύο σπουδαίες στιγμές στο ξεκίνημα του αγώνα και άλλη μια στην αρχή του δεύτερου μέρους, όμως ο Μπάρκας και η αστοχία των γηπεδούχων κράτησαν το σκορ στο μηδέν. Η «Ένωση», με εξαίρεση ένα σουτ του Τσιγκρίνσκι, δεν απείλησε στο παιχνίδι και όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου, στις 7 Φεβρουαρίου.

Το ματς:


Ο Όσκαρ Γκαρθία άφησε εκτός ενδεκάδας τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Κέβιν Μιραλάς και επέλεξε στις θέσεις τους Τζούρτζεβιτς και Σεμπά. Στην αρχική ενδεκάδα συμπεριλήφθηκε και ο Μποτία αντί του Ένχελς, ενώ επέστρεψε ο Ζιλέ αντί του Ταχτσίδη. Στον αντίποδα, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε τους Κονέ - Γαλανόπουλο για τη μεσαία γραμμή, αφήνοντας εκτός τον Σιμόες.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο μεγάλες στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Στο 6’ ο Μάριν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τζούρτζεβιτς τσίμπησε τη μπάλα στη μικρή περιοχή, όμως ο Μπάρκας έδιωξε με το πόδι. Ένα λεπτό αργότερα ο Μάριν εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα, η μπάλα πήγε στον αφύλαχτο Ζιλέ αλλά αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπάρκα, που απέκρουσε εξ επαφής.Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή. Ένα φάουλ του Φορτούνη που έπιασε ο Μπάρκας (30’) και μια άστοχη κεφαλιά του Σισέ (37’) μετά από άστοχη έξοδο του γκολκίπερ της ΑΕΚ ήταν ότι είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους. Η «Ένωση» κέρδισε μέτρα στο τελευταίο τέταρτο όμως η μόνη της ευκαιρία ήταν ένα σουτ του Τσιγκρίνσκι (34’) που μπλόκαρε ο Προτό.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένταση, αφού στο 53’ ο Σεμπά πήγε να τη πάρει τη μπάλα για να εκτελέσει πλάγιο, ο Σιμόες, που έκανε προθέρμανση, δεν του την έδωσε και ο Βραζιλιάνος τον έσπρωξε στο έδαφος (οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν με κίτρινη). Ένα λεπτό μετά ο Σεμπά αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή και δευτερόλεπτα μετά έδωσε τη θέση του στον Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία του, αφού στο 56’ έβγαλε τον Φορτούνη μόνο του στο ύψος του πέναλτι, ωστόσο το πλασέ του Έλληνα άσου πέρασε πάνω από τα δοκάρια! Τρία λεπτά μετά το διαγώνιο σουτ του Μιραλάς κατέληξε στα χέρια του Μπάρκα, ενώ στο 61’ το σουτ του Μάριν έξω από την περιοχή πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια και στο παιχνίδι υπήρξε μόνο υποψία φάσεων. Στο 64’ ο Λιβάια δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γέμισμα του Γκάλο ενώ στο 79’ ο Μιραλάς έβγαλε τον Ολυμπιακό στην κόντρα, ωστόσο Φορτούνης και Ανδρούτσος (σ.σ. μπήκε στη θέση του Μάριν) άργησαν χαρακτηριστικά και οι «κιτρινόμαυροι» απομάκρυναν.

Άλλη φάση δεν υπήρξε και το τελικό 0-0 αφήνει τα πάντα ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου, στις 7 Φεβρουαρίου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.