Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας:  «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2018 23:49
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πέλκας (19’) και Σάχοφ (85’) τα γκολ, από θέση οφσάιντ το πρώτο τέρμα.

Με το… ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε με το «καθαρό» 2-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα του στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 9ο λεπτό. Ο Βασιλακάκης με ωραία ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, όμως το σουτ του Ντιγκινί σταμάτησε στα πόδια του Μάτος. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να απαντήσει στο επόμενο λεπτό, αλλά το σουτ του Μάτος μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Το γκολ για τον «Δικέφαλο» ήρθε στο 19’ αν και θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ. Μετά από ωραία ενέργεια του Βιεϊρίνια και τακουνάκι-πάσα του Σάχοφ, ο εκτεθειμένος Πέλκας πλάσαρε εύστοχα από κοντά, «γράφοντας» το 1-0. Στο 22’ ο Πέλκας «άγγιξε» το 2-0 με ωραίο πλασέ, ενώ στο 30’ ο σκόρερ του «Δικεφάλου» συγκρούστηκε στον αέρα με τον Ντάουντα και έγινε αναγκαστική αλλαγή έχοντας υποστεί κάταγμα στη μύτη.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης στο 43’ με κεφαλιά του Βασιιλακάκη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στις καθυστερήσεις το γυριστό του Κουλούρη έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 54’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Ντιγκινί, που πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά μετά (64’), ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε κεφαλιά του Βασιλακάκη, ενώ στο 68’ ο Μάτος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου και έκανε κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του στο τελευταίο τέταρτο, έφτασε κοντά στο γκολ στο 76’ με σουτ του Πρίγιοβιτς και τελικά κατάφερε να βρει δίχτυα στο 85’. Μετά από σέντρα του Μάτος, ο Μίρκοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Ελ Καντουρί έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Σάχοβ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.