Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Θρίαμβος για Ρεάλ στο «Μεστάγια»

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Θρίαμβος για Ρεάλ στο «Μεστάγια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2018 19:11
Η Ρεάλ διέλυσε με 4-1 την Βαλένθια στο «Μεστάγια» και έβγαλε αντίδραση για τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από την Λεγκανές. Ρονάλντο (16’ πεν., 38’ πεν.), Μαρσέλο (84’) και Κρόος (89’) τα γκολ της «βασίλισσας», μείωσε ο Μίνα (58’) για τις «νυχτερίδες».

Δύο εύστοχα πέναλτι του Ρονάλντο άνοιξαν το δρόμο της νίκης για την Ρεάλ, η οποία επικράτησε με 4-1 της Βαλένθια στο «Μεστάγια» και μείωσε στο -2 τη μεταξύ τους διαφορά στην 3η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Ρονάλντο, που κέρδισε ο ίδιος από τον Μοντόγια. Η Βαλένθια θα μπορούσε να απαντήσει στο 25’, ωστόσο ο Νάβας απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Κοντοκγμπιά έξω από την περιοχή.

Η Ρεάλ κράτησε το μηδέν και στο 37’ ο διαιτητής έδωσε νέο -αυστηρό- πέναλτι για σπρώξιμο του Μοντόγια στον Μπενζεμά. Ο Ρονάλντο ευστόχησε ξανά από την άσπρη βούλα και με 72 εκτελέσεις πέναλτι, έχει πλέον τις περισσότερες όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα ξεπερνώντας τον Ούγο Σάντσες. Παράλληλα ξεπέρασε τα 100 εύστοχα πέναλτι στην καριέρα του.

Οι «νυχτερίδες» είχαν σημαντικές στιγμές στο φινάλε του ημιχρόνου για να μειώσουν σε 1-2, κάτι που έγινε στο 58’ με κεφαλιά του Μίνα. Η ομάδα του Μαρθελίνιο σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο στο 66’ ο Νάβας έδιωξε με το πόδι το πλασέ του Παρέχο από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 67’ το διαγώνιο σουτ του Μίνα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η Ρεάλ απάντησε με δύο καλές στιγμές του Ρονάλντο (68’, 82’) και στο 84’ «κλείδωσε» το ματς. Ασένσιο και Μαρσέλο έκρυψαν τη μπάλα και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 89’ ο Κρόος με όμορφο τελείωμα από το ημικύκλιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.