Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2018 19:24
Ο Παναθηναϊκός έχοντας αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση του, έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και παραμένει χωρίς «διπλό» στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Αποβλήθηκε ο Στάικος στις καθυστερήσεις.

Σε ένα κάκιστο ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, Παναθηναϊκός και Απόλλωνας Σμύρνης «κόλλησαν» στο 0-0 στη Ριζούπολη, δημιουργώντας φάσεις με το σταγονόμετρο. Οι «πράσινοι» κράτησαν για πρώτη φορά το μηδέν εκτός έδρας, ωστόσο παρέμειναν χωρίς «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα και στο 9ο λεπτό είχαν την πρώτη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούρου, ο Ελμπάζ έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Βλαχοδήμου. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία του Απόλλωνα στο πρώτο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του, ωστόσο στις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 11’ ο Τσόβιτς νίκησε σε τετ-α-τετ τον Άλτμαν, ενώ στο 12’ η κεφαλιά του Δώνη πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 21’ η σέντρα-σουτ του Γιόχανσον χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσόβιτς και το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες είχαν μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη και στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν. Το παιχνίδι είχε πολύ χαμηλό τέμπο και η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 74’ υπέρ του Απόλλωνα. Ο Ελμπάζ με τρομερή ενέργεια απέφυγε τον Κολοβέτσιο και βρέθηκε απέναντι στον Βλαχοδήμο, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν κάκιστο και η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά άουτ.

Αυτή ήταν η μόνη φάση στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι στο 88’ για χέρι στον Κολοβέτσιο. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έδιωξε με το κεφάλι και μετά η μπάλα βρίσκει στο χέρι του, χωρίς να υπάρχει πρόθεση. Στις καθυστερήσεις ο Στάικος είδε δεύτερη κίτρινη επειδή κλότσησε την μπάλα κι αποβλήθηκε, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Κούρος (39' Χουάρεζ), Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Τσουκαλάς (62' Μενδρινός), Ελμπάζ, Ντεβέσα (75' Ανιέτε), Κονέ

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Άλτμαν (75' Στάικος), Λουντ, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (90' Πίσπας), Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης (80' Κουντουριώτης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.