Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Συμφωνία Άρσεναλ-Ντόρτμουντ για Ομπαμεγιάνγκ»

«Συμφωνία Άρσεναλ-Ντόρτμουντ για Ομπαμεγιάνγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2018 01:06
Η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ όπως αναφέρουν αγγλικά και γερμανικά Μέσα. Στα 63 με 68 εκατ. ευρώ αναμένεται να φτάσει το ποσό μεταγραφής.

Στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Άρσεναλ ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Όπως αναφέρει το «Kicker» στη σημερινή (29/1) έντυπη έκδοση του, οι «κανονιέρηδες» ήρθαν σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον Γκαμπονέζο φορ έναντι του ποσού των 63 εκατ. ευρώ. Την πληροφορία επιβεβαίωσαν λίγη ώρα μετά και τα αγγλικά Μέσα («Sky Sports», «BBC», «Mirror» κτλ.) τα οποίο ανεβάζουν το ποσό στα 68 εκατ. ευρώ.

Εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, ο 28χρονος άσος θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας στο «Βεστφάλεν». Μάλιστα, το «Kicker» προσθέτει ότι οι Βεστφαλοί αναμένεται να κινηθούν για τον Αντονί Μοντέστ, ετοιμάζοντας πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ στην Κολωνία για την απόκτηση του. Ο 29χρονος επιθετικός πέτυχε 25 γκολ σε 34 παιχνίδια στην περσινή Μπουντεσλίγκα, ωστόσο από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην κινεζική Tianjin Quanjian με τη μορφή δανεισμού!

Τέλος, το «Kicker» αναφέρει ότι στο deal των δύο ομάδων δεν συμπεριλήφθηκε ο Ολιβιέ Ζιρού για τον λόγο ότι ο Γάλλος επιθετικός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι. Το όνομα του Γάλλου επιθετικού έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τους «μπλε» μετά τη δυσκολία που παρουσιάστηκε στη μεταγραφή του Έντιν Τζέκο και μένει να φανεί εάν ο 31χρονος θα μετακομίσει από το Βόρειο στο Δυτικό Λονδίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.