Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Στους «8» με Ντι Μαρία και Άλβες στο… τέρμα η Παρί!

Κύπελλο Γαλλίας: Στους «8» με Ντι Μαρία και Άλβες στο… τέρμα η Παρί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2018 00:47
Με τον Ντι Μαρία να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Ντάνι Άλβες να παίζει τερματοφύλακας στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 4-1 την Σοσό και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Παρά την απουσία του Νεϊμάρ που πήρε ρεπό, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε με 4-1 από την έδρα της Σοσό και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το πάρτι του Νεϊμάρ προχθές το βράδυ με καλεσμένους όλους τους παίκτες της Παρί είχε προκαλέσει την έκρηξη των παικτών της Σοσό: «Σιγά να μην έκαναν το ίδιο πάρτι αν έπαιζαν με τη Ρεάλ, μας θεωρούν εύκολους αντιπάλους και κλειδωμένη την πρόκριση», είπε πριν το παιχνίδι ο Τουζγκάρ, ενώ ο Ταρντιέ πρόσθεσε σε πιο έντονο ύφος: «Συγχωρέστε με για την έκφραση αλλά είναι σαν μας χέζουν. Επιπλέον στο site τους έχουν ήδη προγραμματισμένο και τον επόμενο αγώνα Κυπέλλου, σαν να έχουν ήδη προκριθεί. Δεν μας σέβονται καθόλου».

Στα του αγώνα, οι Παριζιάνοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ντι Μαρία έπειτα από 55 δευτερόλεπτα. Η Σοσό δεν πτοήθηκε και απάντησε στο 13’ με τρομερό τελείωμα του Μαρτέν.

Η Σοσό είχε πολλά προβλήματα ανασταλτικά και στο 27’ η Παρί πήρε εκ νέου το προβάδισμα με κοντινή προβολή του Καβάνι. Στο 41’ ο Τιάγκο Σίλβα σημάδεψε το δοκάρι, όμως στο 58’ ο Ντι Μαρία πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με πλασέ εντός περιοχής. Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 62’, σκοράροντας από κοντά έπειτα από ασταθή απόκρουση του Ζίγκι σε σουτ του Καβάνι.

Το 4-1 ήταν το τελικό σκορ, με τον Ντάνι Άλβες να φοράει γάντια του τερματοφύλακα στα τελευταία δευτερόλεπτα μετά την αποβολή του Τραπ στις καθυστερήσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.