Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Ξέρανε» την Γιουνάιτεντ η Νιούκαστλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Ξέρανε» την Γιουνάιτεντ η Νιούκαστλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2018 18:26
Η Νιούκαστλ κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Σεντ Τζέμς Παρκ» και άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» στο -16 από την κορυφή, ενώ ενδέχεται να βρεθούν μόλις στο +4 από την 5η θέση!

Συνεχίζεται η παράδοση που θέλει τον Ζοζέ Μουρίνιο να μην κερδίζει ποτέ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Η Νιούκαστλ επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ και πήρε βαθιά «ανάσα» στη μάχη για την παραμονή, ενώ έβαλε σε περιπέτειες την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού. Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία ματς και ενδέχεται να βρεθούν μόλις στο +4 από την 5η θέση εφόσον Τσέλσι και Λίβερπουλ κερδίσουν στα δικά τους παιχνίδια.

Η Γιουνάιτεντ προβλημάτισε με την απόδοση της στο πρώτο μέρος, έχοντας μόλις μια αξιόλογη στιγμή. Στο 35’ ο Μαρσιάλ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, όμως νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ντουμπράβκα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’), οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν δίχτυα με τον Λουκάκου, όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Βέλγου φορ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Σάντσες πέρασε τον γκολκίπερ της Νιούκαστλ αλλά καθυστέρησε, με τον Λεζέν να σώζει την ομάδα του.

Οι «καρακάξες» κράτησαν το μηδέν και στο 65’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σέλβι, η άμυνας της Γιουνάιτεντ πιάστηκε στον ύπνο και ο Ρίτσι ολομόναχος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν σπουδαία διπλή ευκαιρία με τον Μαρσιάλ (76’) για να φέρουν το σκορ στα ίσια, ωστόσο οι αμυντικοί της Νιούκαστλ έδιωξαν στη γραμμή, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.