Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Κόντε «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Ο Κόντε «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2018 21:40
Με τον Κόντε να πετυχαίνει δύο γκολ (30’, 45’) ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκός τους «Ζωσιμάδες» και πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη από τις 28 Οκτωβρίου. Μείωσαν με αυτογκόλ του Γαρουφαλιά (69’) οι «πράσινοι», που δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους.

Χωρίς νίκη για 11ο εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Ο Πέδρο Κόντε με δύο γκολ χάρισε στους γηπεδούχους τη νίκη, με τον Ισπανό να μετράει ήδη εννέα τέρματα μέσα στο 2018 και 14 γκολ σε 30 ματς στη σεζόν.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε καλύτερα το ματς και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 6ο λεπτό, όταν μετά την λάθος απομάκρυνση του Βελλίδη στο σουτ του Δώνη, ο Μυστακίδης αστόχησε σε κενή εστία. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή ωστόσο τους έλλειπε η ποιότητα στη δημιουργία, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονταν να φτιάξουν αξιόλογες φάσεις.

Η επόμενη καλή στιγμή του «τριφυλλιού» ήρθε στο 25’, με τον Βελλίδη να νικά σε τετ-α-τετ τον Μυστακίδη. Ο ΠΑΣ κράτησε το μηδέν και στο 30’ προηγήθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Ο Οικονόμου έχασε τη μπάλα ως τελευταίος παίκτης και ο Κόντε με όμορφο τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν ψυχολογία και στο φινάλε του ημιχρόνου «χτύπησαν» ξανά με (ποιον άλλο;) τον Κόντε. Οι στόπερ του Παναθηναϊκού πιάστηκαν στον… ύπνο και ο Ισπανός με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ έκανε εξαιρετική διαχείριση και στο 51’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Μπετρά, όμως ο Βλαχοδήμος αντέδρασε σωστά. Τρία λεπτά μετά ο Μιχαήλ βρήκε με προβολή τον Μυστακίδη στην περιοχή, αλλά ο Σιδηρόπουλος δεν αντιλήφθηκε την παράβαση.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 69’ έστω και με αυτογκόλ. Ο νεοεισελθόντας Χατζηγιοβάνης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά προς τον Αλτμαν, με τον Γαρουφαλιά να παρεμβαίνει και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του. Παρά το 2-1, οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ξανά με αξιώσεις και να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο ΠΑΣ κράτησε με σχετική άνεση το υπέρ του σκορ και πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη μετά από περίπου τρεις μήνες!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.