Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα η Σίτι με «σεληνιασμένο» Αγκουέρο

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα η Σίτι με «σεληνιασμένο» Αγκουέρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2018 21:31
Με τον Αγκουέρο να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-1 την Λέστερ στο «Έτιχαντ» και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Χατ-τρικ στις ασίστ από τον Ντε Μπρόινε.

Η Λέστερ προέβαλλε αντίσταση μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, αφού στην επανάληψη ο «σεληνιασμένος» Αγκουέρο πέτυχε τέσσερα γκολ και οδήγησε τους «πολίτες» σε εμφατική νίκη με 5-1 στο «Έτιχαντ». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τους 72 βαθμούς και ξέφυγε προσωρινά στο +16 από την 2η θέση πριν τα ντέρμπι με Άρσεναλ και Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς αφού στο 3’ ο Στέρλινγκ σκόραρε από κοντά έπειτα από σέντρα του Ντε Μπρόινε, «γράφοντας» το 1-0. Η Σίτι είχε την απόλυτη υπεροχή όμως στο 24’ ένα λάθος του Οταμέντι έδωσε την ευκαιρία στον Βάρντι να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η Σίτι συνέχισε να έχει τον έλεγχο, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους, που στο δεύτερο μέρος «καθάρισαν» το ματς με τον Σέρχιο Αγκουέρο. Στο 48’ ο Αργεντινός «έγραψε» το 2-1 μετά από πάρε-βάλε του Ντε Μπρόινε, ενώ στο 53’ οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά με τον Κουν να «καθαρίζει» τη νίκη. Ο Αγκουέρο δεν έμεινε εκεί, αφού στο 77’ πέτυχε χατ-τρικ ύστερα από λάθος του Σμάιχελ, ενώ στο 90’ έφτασε σε καρέ τερμάτων με δυνατό σουτ για το τελικό 5-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.