Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Απόδραση στο 89’ για Άρη

Football League: Απόδραση στο 89’ για Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2018 17:40
Σ’ ένα ματς θρίλερ στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε τον Άρη στο 77’, ωστόσο οι «κίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν την εκτός έδρας νίκη (3-1), με τον Διαμαντόπουλο να δίνει την λύση στο 89’, πριν γράψει ο Τζανακάκης το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Ακόμα μια νίκη πήρε ο Άρης στην μάχη που δίνει για την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ. Οι «κίτρινοι» έπαιξαν με τη… φωτιά κόντρα στον Πανσερραϊκό, ωστόσο Διαμαντόπουλος και Τζανακάκης λύτρωσαν τους φιλοξενούμενους στο φινάλε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας τους.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος, αδυνατώντας να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Πανσερραϊκού. Τα «λιοντάρια» στέκονταν πολύ καλά και στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) «άγγιξαν» το γκολ, έχοντας δοκάρι με σουτ του Ναζίμ.

Ο Άρης γλίτωσε το γκολ και στο 58’ άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Ούγκο Σόουζα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Μετά το 0-1 οι «κίτρινοι» επαναπαύτηκαν και στο 76’ ο Πανσερραϊκός έφτασε στην ισοφάριση. Ο Τσιμίκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μουμίν και με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αναγνωστόπουλου για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι άργησαν να συνέλθουν, ωστόσο πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 89’. Μετά από εκτέλεση φάουλ και λανθασμένη αντίδραση της άμυνας του Πανσερραϊκού ο Διαμαντόπουλος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας τον Άρη. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τζανακάκης στην τελευταία φάση του αγώνα, «σφραγίζοντας» τη νίκη των «κίτρινων».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.