Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ:  Ο Λάζαρος την επανέφερε στην κορυφή

Σούπερ Λιγκ: Ο Λάζαρος την επανέφερε στην κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2018 19:23
Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία της χρονιάς και δύο δοκάρια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως ο Χριστοδουλόπουλος ήρθε από τον πάγκο και με εύστοχο πέναλτι της χάρισε την εντός έδρας νίκη (1-0), επαναφέροντάς την -έστω και προσωρινά- στην κορυφή.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε ευκαιρίες απ’ αυτές που δεν χάνονται κόντρα στον Αστέρα, ωστόσο νίκησε με 1-0 τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό η ΑΕΚ έχασε την πρώτη καλή στιγμή, καθώς μετά από σέντρα του Μπακάκη, ο Αραούχο έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά έξω από τη μικρή περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Αυτό όμως που έγινε στο 13ο λεπτό βάζει υποψηφιότητα για το… blooper της χρονιάς. Ο Μασούντ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Τριανταφυλλόπουλο και ξεγέλασε τον Αθανασιάδη, όμως προτού καταλήξει στα δίχτυα του Αστέρα, ο Αραούχο έβαλε το πόδι του στη γραμμή και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι!

Η «Ένωση» συνέχισε να έχει την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Αστέρα. Στο 26’ ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αραούχο έξω από την περιοχή, ενώ στο 35’ το γυριστό του Γαλανόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Οκτώ λεπτά μετά, ο γκολκίπερ του Αστέρα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Γκάλο και το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Ο Χιμένεθ προχώρησε σε δύο αλλαγές στο ξεκίνημα της επανάληψης, ρίχνοντας στο ματς τους Λιβάια και Κοντέ αντί των Γαλανόπουλο και Μπακασέτα. Στο 51’ ο Αθανασιάδης είπε «όχι» σε προσπάθεια του Λιβάια και στο 56’ ο Κονέ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού (θλάση). Ο Χριστοδουλόπουλος πήρε τη θέση του και ήταν αυτός που έλυσε το γόρδιο δεσμό. Στο 60ο λεπτό, ο Σελίν έκανε χέρι μέσα από την περιοχή και ο Λάζαρος με εύστοχο χτύπημα «έγραψε» το 1-0.

Η ΑΕΚ είχε αρκετές ευκαιρίες για «κλειδώσει» το ματς, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 78’ το σουτ του Αραούχο από κοντά πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 81’ το πλασέ του Αργεντινού μέσα από την περιοχή βρήκε στο δοκάρι. Δευτερόλεπτα μετά ο Γκάλο πλάσαρε δυνατά έξω από την περιοχή, όμως ο Αθανασιάδης με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το 1-0. Στο 90+2’ ο Χριστοδουλόπουλος πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Αστέρα και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.