Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μάντσεστερ Σίτι στην Ελβετία

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μάντσεστερ Σίτι στην Ελβετία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2018 00:08
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 την Βασιλεία στην Ελβετία και σκέφτεται ήδη τον επόμενο αντίπαλο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Γκουντογκάν (14’, 53’), Μπ. Σίλβα (18’) και Αγκουέρο (23’) τα γκολ.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Βασιλεία. Οι «πολίτες» πήραν άνετη νίκη με 4-0 στο «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ» και βρίσκονται από τώρα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» από το πρώτο ματς την πρόκριση και χρειάστηκε μόνο 23 λεπτά για τα καταφέρει. Στο 14’ ο Γκουντογκάν σκόραρε με δύσκολη κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 18’ ο Μπερνάντο Σίλβα «έγραψε» το 2-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Αγκουέρο επιχείρησε σουτ λίγο έξω από το ημικύκλιο και άφησε… άγαλμα τον Βάτσλικ, κάνοντας το 3-0.

Ο Αργεντινός έγινε ο δεύτερος παίκτης αγγλικής ομάδας που βρίσκει δίχτυα σε τέσσερα εκτός έδρας ματς σε μία σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τον Ντουάιτ Γιορκ (Μαν. Γιουνάιτεντ 1998-'99), ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έγινε η πρώτη ομάδα στα νοκ-άουτ του θεσμού που βάζει τρία γκολ εκτός έδρας στο 23’.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’), η Βασιλεία «άγγιξε» το 1-3, όμως ο Έντερσον απογειώθηκε και απέκρουσε με το ένα χέρι το μακρινό σουτ του Ελιονούσι. Η Σίτι κράτησε το μηδέν και στο 54’ ο Γκουντογκάν πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με τρομερό φαλτσαριστό σουτ. Ο Γερμανός μέσος είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 75’ για να πετύχει χατ-τρικ, με το 4-0 να μένει ως το τέλος παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να σημειώνουν ένα τέρμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.