Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα με Μπατσουαγί η Ντόρτμουντ!

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα με Μπατσουαγί η Ντόρτμουντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2018 22:55
Με τον Μπατσουαγί να πετυχαίνει δύο γκολ (το δεύτερο στο 90’) η Ντόρτμουντ έκανε ανατροπή στην ανατροπή (3-2) κόντρα στην Αταλάντα και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπατσουαγί σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο στην Ντόρτμουντ και με δύο δικά του τέρματα οδήγησε τη νέα του ομάδα στη νίκη με 3-2 επί της Αταλάντα στο «Βεστφάλεν».

Οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 30’ με ωραία ενέργεια του Σούρλε, όμως στην επανάληψη η Αταλάντα έφερε… τούμπα το ματς σε πέντε λεπτά με δύο γκολ του Ίλισιτς (51’, 56’).

Η Ντόρτμουντ πληγώθηκε ξανά από τα αμυντικά της προβλήματα, αλλά κατάφερε να γυρίσει το σκορ. Στο 65’ ο Μπατσουαγί ισοφάρισε σε 2-2 με ωραίο τελείωμα από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 90’ ο Βέλγος ολοκλήρωσε την ανατροπή με πλασέ μέσα από την περιοχή και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Βεστφαλούς.

Με ανατροπή Λοκομοτίβ και Σπόρτινγκ


Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα με Μπατσουαγί η Ντόρτμουντ!
Με χατ-τρικ του Μανουέλ Φερνάντες, η Λοκομοτίβ Μόσχας κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Νις στη Νίκαια και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με ισάριθμα γκολ του Μπαλοτέλι (4’, 28’ πεν.), όμως οι Ρώσοι μείωσαν σε 2-1 στο 45’ με εύστοχο πέναλτι του Φερνάντες. Στο 67’ ο Κολί άφησε τη Νις με αριθμητικό μειονέκτημα και η Λοκομοτίβ ολοκλήρωσε την ανατροπή με δύο γκολ του Φερνάντες (69’, 77’).

Από την άλλη, η Σπόρτινγκ νίκησε 3-1 με ανατροπή την Αστανά στο Καζακστάν, με τη θερμοκρασία έξω από το γήπεδο να βρίσκονταν στους -17°C. Η Αστανά προηγήθηκε στο 7' με τον Τόμασοβ, αλλά οι Πορτογάλοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 48' με την εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ζέλσον Μαρτίνς στο 50', ενώ στο 55’ ο Ντουμπιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τέλος, Σοσιεδάδ και Σάλτσουμπουργκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Ανοέτα», με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα με γκολ στο 90’. Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν στο 27’ με αυτογκόλ του Οριαθάμπαλ, όμως οι Βάσκοι γύρισαν το σκορ με Οντριοθόλα (57’) και Γιανουζάι (80’). Ο Βέλγος είχε καλή στιγμή για το 3-1 και τελικά στις καθυστερήσεις ο Μιναμίνο πλάσαρε εύστοχα τον Ρούλι, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.