Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2018 19:35
Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Εϊμπάρ, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Σουάρες (16’) και Άλμπα (88’) τα γκολ, με δέκα από το 66’ οι γηπεδούχοι.

Η Εϊμπάρ έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Καταλανοί πήραν την εκτός έδρας νίκη με 2-0 και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει 24 αγωνιστικές αήττητη από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος κάνοντας ρεκόρ συλλόγου.

Οι Βάσκοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα, είχαν καλή στιγμή στο 6ο λεπτό με σουτ του Ορεγιάνα, όμως στο 16’ ο Μέσι έβγαλε τον Σουάρες σε θέση βολής και Ουρουγουανός «έγραψε» το 1-0. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ισοφάριση με οριζόντιο δοκάρι του Ορεγιάνα (19'), ενώ στο σίδερο βρήκε και η προσπάθεια του Μέσι (37'), ο οποίος έχει πλέον το… ρεκόρ με 13 δοκάρια σε μία σεζόν.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 66’ ο Ορεγιάνα είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε την Εϊμπάρ, η οποία προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Η Μπαρτσελόνα δεν φόρτσαρε ποτέ, όμως στο 88’ «κλείδωσε» το ματς. Ο Μέσι νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, όμως ο Άλμπα πήρε το ριμπάουντ και με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι Καταλανοί ξέφυγαν προσωρινά με +10 από την 2η Ατλέτικο και πλέον ετοιμάζονται για το παιχνίδι της Τρίτης με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.