Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2018 21:31
Με γκολ του Οφόε στο 48’ ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον ακίνδυνο Πανιώνιο στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από περίπου ένα μήνα.

Έπειτα από πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» και προσπέρασε ξανά τον Ατρόμητο στην 3η θέση. Φυσικά, εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία τριών βαθμών που έχει επιβληθεί στους Πειραιώτες.

Οι «κυανέρυθροι» παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, αφού ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε στη διάθεση του τους τραυματίες Σιώπη, Ντουρμισάι και Γεσίλ, όπως και τους τιμωρημένους Κόρμπο, Σαββίδη και Μπανανά που είναι τιμωρημένοι και δηλώθηκαν να εκτίσουν τη ποινή τους στο ματς του Φαλήρου. Στον αντίποδα, ο Γκαρσία δεν υπολόγιζε στους τραυματίες Φορτούνη, Σεμπά και Σισέ όπως και στους τιμωρημένους Ρομαό και Πάρντο.

Ο Πανιώνιος, που έπαιξε με σύνθεση ανάγκης, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και στο 6’ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ανσαριφάρντ από τον Κότνικ, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζετε. Ο Ιρανός σηκώθηκε και έκανε το πλασέ από πλάγια θέση το οποίο ήταν άστοχο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν άλλες δύο καλές στιγμές με τον Οφόε (17’, 22’), όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάση της προκοπής. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο στο 30’, όμως ο Χατζισαφί έκοψε σωτήρια τον Λάμπρου πριν αυτός εκτελέσει τον Προτό.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’). Ο Ταχτσίδης έκλεψε τη μπάλα και έβγαλε ωραία κάθετη στον Οφόε, εκείνος πλάσαρε εύστοχα τον Κότνικ και «έγραψε» το 1-0. Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (52’), όμως ο Προτό αντέδρασε σωστά σε μακρινό σουτ του Σαραμαντά.

Μετά το 1-0 ακολούθησαν μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού. Στο 55’ ο Ανσαριφάρντ νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Κότνικ, ενώ στο 69’ ο Ιρανός αστόχησε με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι. Στο 74’ ο Ανσαριφάρντ δεν κατάφερε να σκοράρει σε νέο τετ-α-τετ με τον Κότνικ και δευτερόλεπτα μετά έδωσε τη θέση του στον Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος νικήθηκε και αυτός σε τετ-α-τετ από τον Κότνικ (75’), ενώ στο 84’ ο Βλάχος έκοψε σωτήρια τη μπάλα προ του Μιραλάς. Το 1-0 έμεινε τελικά ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ολυμπιακός (Οσκαρ Γκαρσία): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Νικολάου, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Μάριν (65' Ανδρούτσος), Οφόε (85' Μάρτινς), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (74' Τζούρτζεβιτς)

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ουέλιγκντον, Πινιώτης, Μασούρας (56' Μακρύλλος), Λάμπρου, Μπραχίμι (56' Σπιριντόνοβιτς), Νίλσεν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.